Έγινε παρεξήγηση παιδιά! Οι διάσημοι πιστεύουν τα τρολ (και γίνονται λίγο ρεζίλι)

Η Ραχήλ Μακρή κατήγγειλε τον -υποτίθεται- Διονύση Τσακνή; Δεν είναι η μόνη που την πάτησε...
Έγινε παρεξήγηση παιδιά! Οι διάσημοι πιστεύουν τα τρολ (και γίνονται λίγο ρεζίλι)



Να είσαι ένας κοινός θνητός, να φτιάχνεις ένα ψεύτικο προφίλ στο twitter με τη διάθεση να τρολάρεις και τελικά να σε καταγγέλλει δριμύτατα ολόκληρη βουλευτής. Συγχαρητήρια! Επίσημα, πέρασες στο πάνθεον των πετυχημένων τρολ.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε, να σε ενημερώσουμε ότι πριν από μερικές ώρες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε επίθεση μέσω facebook στον Διονύση Τσακνή επειδή νευρίασε με ένα tweet του. Μόνο που ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ ποτέ δεν «τιτίβισε» μιας και ο λογαριασμός στο twitter του ήταν ψεύτικος.  

«Η απόφαση να μη μεταδοθεί η συνέντευξη τύπου της κ. Κωνσταντοπούλου από την ΕΡΤ ήταν καθαρά πολιτική, δεν ευθύνεται η διοίκηση του καναλιού» έγραψε –υποτίθεται- ο Διονύσης Τσακνής (ή αλλιώς ο Διονύσης Τσακής) και έκανε έξαλλη την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  

«Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνετε η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός» απάντησε η Ραχήλ Μακρή κάνοντάς μας να αγνοήσουμε το ορθογραφικό της λάθος (ναι, στο φιμώνετΑΙ) και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο γεγονός ότι έπεσε στην παγίδα της παραπληροφόρησης.  

Την είδηση, βέβαια, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της Λαϊκής Ενότητας, αλλά μπροστά στη Ραχήλ όλοι τον προσπέρασαν. 

Με αφορμή, λοιπόν, το «δούλεμα» που έφαγε η Ραχήλ Μακρή, αποφασίσαμε να θυμηθούμε εκείνες τις φορές που οι διάσημοι πίστεψαν τα τρολ αλλά και διάφορες ιστορίες παραπληροφόρησης και παρεξηγήσεων. 

Η ΕΡΤ μετέδωσε είδηση από το «Κουλούρι» 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η ΕΡΤ πέρασε στο κεντρικό τη δελτίο είδηση από το «Κουλούρι» σύμφωνα με την οποία συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση χαρτί κουζίνας και το πουλούσε ως χαρτί υγείας.  «Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος να πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου προσπαθώντας να μας πείσει ότι έκανε και εξονυχιστική έρευνα για να παρουσιάσει το αξιόπιστο ρεπορτάζ. 

O Θάνος Τζήμερος πίστεψε ότι έβρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη 

Τι και αν ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει προφίλ στο facebook. Λεπτομέρειες... Ο Θάνος Τζήμερος κατάφερε να τσακωθεί με τον πρώην υπουργό οικονομικών εξαιτίας του post που (υποτίθεται) έκανε στο facebook. «Ετοιμάζεσαι να πας για την πιο σημαντική συνάντηση στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Τα μηνύματα είναι δυσοίωνα. Έχουν σημασία όλα: και τα επιχειρήματα και η σοβαρότητα που μπορείς να εκπέμψεις και οι προσωπικές συμπάθειες, η χημεία που λέμε. Κι αποφασίζεις 3 μέρες πριν τη μητέρα όλων των μαχών να ανεβάσεις στην προσωπική σου σελίδα αυτό. Πόσο ηλίθιος είσαι! Μα πόσο ηλίθιος! ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε το «Κουλούρι» 

«Με διαζύγιο απαντούν Γεωργιάδης – Μανωλίδου στο σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια» ήταν η είδηση που επινόησε το «Κουλούρι» γεγονός που προκάλεσε την οργή του Άδωνι. 

Η Αγγελική Ηλιάδη νόμιζε ότι φλέρταρε με τον Christiano Ronaldo

Ήταν 2012 όταν αποκάλεσε «baby» τον fake Ronaldo στο Instagram και μάλιστα τον παρότρυνε να ακούσει το νέο της single. Εκείνος της απάντησε ότι είναι απίστευτη γυναίκα και η Αγγελική του έστειλε φιλάκια. Σουρεάλ... 

Από την άλλη πλευρά, έχουμε τους προδομένους celebrity όπως ο Διονύσης Τσακνής που παρακολούθησαν τους εαυτούς τους να κάνουν δηλώσεις μέσα από τα social media. 

Η «Κατερίνα Στικούδη» μίλησε για την απώλεια του... Bruce Lee

Μακάβριο μεν, αστείο δε. Η Κατερίνα Στικούδη υποτίθεται ότι μπέρδεψε τον Christopher Lee με τον Bruce Lee: «Έφυγε από τη ζωή ο Christopher Lee… Κρίμα… Ο κινηματογράφος και ο χώρος του καράτε έχασαν ένα μεγάλο κομμάτι τους…». H τραγουδίστρια, στη συνέχεια, έδειξε την αγανάκτησή της μέσω του πραγματικού της twitter:  «Πάλι ξανά τα ίδια με fake προφίλ. Πραγματικά, δεν έχετε βαρεθεί;»

Η «Ζωή Κωνσταντοπούλου» πόζαρε με τον Μεταξά

Την περίοδο του δημοψηφίσματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την εξής «επίσημη» ανακοίνωση από την έδρα του προεδρείου της Βουλής:  «Στο πλαίσιο της προπαγάνδας έχουν δημιουργηθεί πλαστά προφίλ στο facebook και στο Twitter με το όνομά μου και τον τίτλο της προέδρου της Βουλής. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι δικά μου. Στο ένα μάλιστα έχει αναρτηθεί φωτογραφία του δικτάτορα Μεταξά με το ΟΧΙ. Το «ΟΧΙ» δεν το έχει πει κανείς δικτάτορας, το είχε πει ο ελληνικός λαός και θα το ξαναπεί».

Η «Αγγελική Νικολούλη» έψαχνε αιμοδότες 

Σε απόγνωση βρέθηκε πριν από 2 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη η οποία κατήγγειλε ότι υπάρχει ένας ψεύτικος λογαριασμός στο Twitter με το όνομά της. Η ίδια είχε εξηγήσει στο Star ότι η γυναίκα που παρίστανε την Νικολούλη έφτασε στο σημείο να ζητάει αίμα από αιμοδότες: «Είναι μια ψεύτικη Νικολούλη, και έχει αποθρασυνθεί εντελώς αυτή η γυναίκα. Δεν είναι πλέον ένα απλό παιχνιδάκι όπως ξεκίνησε στο Twitter πριν από ένα περίπου χρόνο. Παρασύρει κόσμο, ασχολείται με υποθέσεις που απασχολούν το «Τούνελ». Έφτασε στο σημείο να ζητά αίμα από αιμοδότες. Δηλαδή έχει καταντήσει επικίνδυνη».

Η «Μαίρη Συνατσάκη» προσέφερε ευκαιρίες εργασίας 

Ψεύτικες ελπίδες στο λαό έδινε το άτομο που παρίστανε τη Μαίρη Συνατσάκη.  Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια μέσω facebook, η fake Μαίρη Συνατσάκη συχνά προσκαλεί κόσμο σε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, υπονοεί πως υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας σε αυτό το ραδιόφωνο και ενδεχομένως ζητάει προσωπικά στοιχεία. 

Δες ΕΔΩ πώς η Ραχήλ Μακρή έκανε 4 παρουσιάστριες να τσακωθούν.