Αlexander Wang : Η εντυπωσιακή καμπάνια του για τα 10 χρόνια της φίρμας του

Εντάξει, χάσαμε πραγματικά το μέτρημα!
Αlexander Wang : Η εντυπωσιακή καμπάνια του για τα 10 χρόνια της φίρμας του



Ο Alexander Wang συμπληρώνει 10 χρόνια στον χώρο της μόδας και για να το γιορτάσει κυκλοφόρησε την επετειακή του κολεξιόν, με τα έσοδα να δίνονται σε φιλανθρωπικό σκοπό. Καταφέρνοντας να μαζέψει τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη!

Στην καμπάνια του 32χρονου σχεδιαστή πήραν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, μεταξύ των οποίων ο… υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και rapper, Kanye West, η σύζυγος του, Kim Kardashian, η Cara Delevingne αλλά και η Pamela Anderson.

H κολεξιόν του Wang, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες από την Balenciaga, φωτογραφήθηκε από τον Steven Klein και περιλαμβάνει t-shirts και hoodies. Η τιμή των πρώτων είναι στα 45 δολάρια ενώ οι hoodies κοστίζουν 85, με το 50% των εσόδων να πηγαίνουν στον οργανισμό DoSomething.org.

Εκτός από τα επετειακά μπλουζάκια ο Wang επανακυκλοφορεί μερικά από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια από τις δημιουργίες του, με τίτλο «Capsule Collection».

Αυτή την περίοδο ο 32χρονος σχεδιαστής ασχολείται αποκλειστικά με τη νέα του κολεξιόν, καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Balenciaga.

Δείτε την gallery και απλά… μετρήστε stars!