Avril Lavigne : Χώρισε με τον Chad Kroeger

Το προσπάθησαν αλλά τελικά οδηγήθηκαν στο διαζύγιο οι δυο rockers…
Avril Lavigne : Χώρισε με τον Chad Kroeger



H Αvril Lavigne και ο frontman των Nickelback, Chad Kroeger, μετά από δυο χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους…

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του γάμου το μέσα από το Instagram της Avril, με μια φωτογραφία από τον γάμο τους, που έγινε στην Γαλλία: «Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω πως εγώ και ο Chad χωρίζουμε σήμερα».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Όχι μόνο στον γάμο μας αλλά και στην μουσική δημιουργήσαμε πολλά. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα καλοί φίλοι. Ο ένας θα ενδιαφέρεται για τον άλλον. Σε όλους τους φίλους μας, την οικογένεια μας και τους fans μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη τους».

Τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού δεν ήταν καινούργια, ούτε έπεσε φυσικά σαν… βόμβα η είδηση καθώς το ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε ξεκινήσει τους καυγάδες ενώ τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ζούσαν χωριστά εδώ και αρκετό καιρό.

Την ίδια ώρα η 30χρονη Καναδέζα συνεχίζει να δίνει την μάχη της με την νόσο Lyme, ωστόσο παρουσιάζει διαρκή βελτίωση, όπως δήλωσε η ίδια στο ABC: «Συνεχίζω την θεραπεία. Τα πάω πολύ καλύτερα. Σύντομα θα είμαι 100% καλά».

Έχει και αυτά η ζωή…

Δες ΕΔΩ τις πρώτες φήμες για το διαζύγιο της Avril και του Chad