Charlize Theron : Την έστησαν σε ραντεβού σε εστιατόριο!

Ποιος τόλμησε να το κάνει αυτό σε μια από τις πιο sexy γυναίκες του Hollywood;
Charlize Theron : Την έστησαν σε ραντεβού σε εστιατόριο!



Η Charlize Theron είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ξανά ελεύθερη μετά τον χωρισμό της με τον Sean Penn και είναι έτοιμη να ζήσει ξανά τον κόσμο των… ραντεβού! Μόνο που το νέο της ξεκίνημα ήταν με το αριστερό…

Όπως αναφέρει το περιοδικό OK, η οσκαρική star από τη Νότιο Αφρική βρέθηκε σε εστιατόριο του Los Angeles μόνη της, παραγγέλνοντας ωστόσο δυο πιάτα. Το φαγητό (σούσι) έφτασε αλλά το δεύτερο άτομο δεν εμφανιζόταν. Η Charlize περίμενε μάταια, καθώς η ώρα περνούσε και σημείο ζωής… κανένα!

«Παρήγγειλε δυο γεύματα. Ήταν προφανές πως θα ερχόταν και κάποιος άλλος. Κοιτούσε διαρκώς το τηλέφωνο, περιμένοντας κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα, αλλά έμεινε μόνη της», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό.

Αφού λοιπόν η Theron είδε και… απόειδε, σηκώθηκε και έφυγε φανερά εκνευρισμένη από το εστιατόριο: «Έφαγε γρήγορα, κοίταξε άλλη μια φορά το τηλέφωνο και έφυγε εκνευρισμένη και γρήγορα».

Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που τόλμησε (γιατί για τόλμημα πρόκειται) να στήσει την Charlize, αλλά κατάφερε να κάνει 2 δισεκατομμύρια άντρες να τον μισούν!

Μα, την Charlize;