Kristen Stewart – Robert Pattinson : Παραλίγο τετ α τετ στη Βενετία!

Άμα το έχει το κάρμα τελικά, δυο άνθρωποι θα είναι μαζί…
Kristen Stewart – Robert Pattinson : Παραλίγο τετ α τετ στη Βενετία!



Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson χώρισαν πριν από ενάμιση χρόνο σκορπίζοντας θλίψη στους fans τους (και fans του Twilight). Η ζωή προχωράει αλλά φαίνεται πως η μοίρα τους θέλει μαζί. Και λίγο έλειψε να τα καταφέρει στη Βενετία…

Όπως αναφέρει η Page Six της New York Post ο Pattinson είχε προγραμματίσει να βρεθεί σε event του φεστιβάλ στη Βενετία τις ίδιες ημερομηνίες που είχε κανονίσει να είναι εκεί και η (καλά καταλάβατε), Kristen Stewart!

Μόλις ο Βρετανός star έμαθε πως εκεί θα ήταν και η πρώην του (η οποία τον είχε απατήσει με τον σκηνοθέτη Rupert Saunders), άλλαξε αμέσως τα πλάνα του, με την επίσημη δικαιολογία να αναφέρει πως είχε γυρίσματα για το Lost City Of Z.

Η Stewart έδωσε κανονικά το «παρών» ωστόσο στο παρά… πέντε δεν βρέθηκε μαζί με τον Robert, με τον οποίο δεν έχει πλέον καμία επαφή μετά από τον χωρισμό τους.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ποντάρουν (!) πως κάποια στιγμή στο μέλλον ο Pattinson και η Stewart θα είναι ξανά μαζί. Εξάλλου ο αρραβώνας του Robert με την FKAtwigs μάλλον οδεύει προς διάλυση ενώ και η Stewart είναι λίγο… μπερδεμένη στα αισθηματικά της, καθώς διατηρεί σχέση με την βοηθό της, Alicia Cargile.

Παιδιά από τη μοίρα δεν ξεφεύγει κανείς! Και μάλλον η δική σας είναι να είστε ξανά μαζί…