Sienna Miller πόσο σου πάει πολύ το κόκκινο μαλλί!

Ότι και να κάνει η star, θα είναι πάντα chic!
Sienna Miller πόσο σου πάει πολύ το κόκκινο μαλλί!



Η Sienna μπορεί να είναι απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με τη νέα της ταινία, όμως παρόλα αυτά κατάφερε να παρευρεθεί στο Λονδίνο και να στηρίξει την μεγαλύτερη της αδελφή, Savannah, στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Η Savannah  λάνσαρε την σειρά ρούχων Nine by Savannah Miller για τα Debenhams.


Ενώ η Savannah φόρεσε ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα, η Sienna κράτησε τους τόνους πιο χαμηλά (στο ντύσιμο) αναδεικνύοντας μόνο την ανατρεπtική αλλαγή στα μαλλιά της. 
Οι δυο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και είναι έκδηλο από όλες τους τις φωτογραφίες.

Η στιλάτη Sienna ήταν απλή και εντυπωσιακή συνάμα. Επέλεξε ένα μαύρο skinny jean, με μια μακριά γκρι μπλούζα και καφέ peep-toe παπούτσια.

 

Φυσικά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων δεν ήταν το chic ντύσιμό της αλλά το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, που παρεπιπτόντως της πάει πολύ!Η αιτία γι΄αυτή την αλλαγή ήταν ο ρόλος της για την ταινία "The Lost City of Z", που γυρίστηκε στην Ιρλανδία. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Brad Pitt και ο Robert Pattinson. 
H περίοδος αυτή είναι πολύ busy για την ηθοποιό που προσπαθεί να συνδυάσει μητρότητα και καριέρα, ειδικότερα τώρα που χώρισε από τον Tom Sturridge.