Σοκαριστικό: Ο Ωνάσης είχε ζητήσει από τους παπαράτσι να φωτογραφήσουν γυμνή την Jackie;

Οι γυμνές φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, δίνοντας στην Jackie το παρατσούκλι «Billion Dollar Bush» ήταν μέρος του σχεδίου του Ωνάση.
Σοκαριστικό: Ο Ωνάσης είχε ζητήσει από τους παπαράτσι να φωτογραφήσουν γυμνή την Jackie;



Οι γυμνές φωτογραφίες της Jackie Kennedy Onassis στην παραλία που είχαν ξεσηκώσει τα μίντια το 1972, φαίνεται ότι ήταν απλά μέρος του σχεδίου του Ωνάση να ταπεινώσει τη σύζυγό του, αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο.

Μετά τα πανάκριβα δώρα και τους όρκους αιώνιας αγάπης, τα οποία ώθησαν την Jackie να πει το «ναι» στον έλληνα κροίσο, ακολούθησαν τέσσερα χρόνια ταραχώδους γάμου, με τον Ωνάση να πιέζει τις επαφές του στον Τύπο ώστε να διασύρουν δημόσια τη σύζυγό του, όσο εκείνος είχε παράνομο δεσμό με τη Μαρία Κάλας. Οι αποκαλύψεις προκύπτουν από το επερχόμενο βιβλίο του Christopher Andersen, The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved, το οποίο περιγράφει πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης ταπείνωνε συνεχώς τη νέα του σύζυγο – αποκαλώντας την συνεχώς ως «Η Χήρα» κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του.

Ο Anderson περιγράφει τη μοιραία στιγμή που διέλυσε τη σχέση τους το 1972: Κουρασμένος από τη Jackie που μήνυε συνεχώς τα media για εισβολή στην προσωπική της ζωή, ο Ωνάσης έδωσε σε δέκα φωτογράφους το ακριβές μέρος και την ώρα που «Η Χήρα» θα βρισκόταν στην παραλία του Σκορπιού. Οι γυμνές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου σε περιοδικά και εφημερίδες, δίνοντας στην Jackie το παρατσούκλι «Billion Dollar Bush» και προκαλώντας ρήξη στη σχέση με τα παιδιά της.