Επέστρεψε στην πρώην του ο Leonardo DiCaprio;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 40χρονο super star με την Toni Garrn και οι φήμες επανασύνδεσης φούντωσαν για τα καλά.
Επέστρεψε στην πρώην του ο Leonardo DiCaprio;



Ο Leonardo DiCaprio παραμένει ο περιζήτητος εργένης του Hollywood, ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει τον... μάστορα του στο πρόσωπο του 22χρονου μοντέλου, Toni Garrn!

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street», βρέθηκε στο εστιατόριο Spago του Beverly Hills, συνοδευόμενος από το μοντέλο και "άγγελο" της Victoria's Secret Toni Garrn, το οποίο είναι 17 χρόνια νεότερο από τον DiCaprio.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει περισσότερες από 2 φορές, με τελευταία τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο φαίνεται πως τα αισθήματα παραμένουν και οι φήμες επανασύνδεσης έχουν κάνει την εμφάνιση τους για τα καλά.

Ο DiCaprio φορούσε ένα μαύρο τζιν και μωβ μπλουζάκι, ενώ και η Garrn ήταν ντυμένη casual με παντελόνι και μια μακρυμάνικη μπλούζα. Το ζευγάρι (;), σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητο, αλλά άμα είσαι ο Leonardo DiCaprio κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Ο 40χρονος Leo, έχει αδυναμία στα... μοντέλα, καθώς από τη ζωή του έχουν περάσει οι Gisele, Bar Rafaeli και Εrin Heatherton. Θα είναι η Garrn εκείνη που θα καταφέρει να τον «δέσει»;