Ο Ψινάκης θέλει να πιει αυτό που πίνει η Χριστοδουλοπούλου! Όλο το λεξιλόγιό του

Πώς ο Δήμαρχος Μαραθώνα μοιράζει τίτλους στα media.
Ο Ψινάκης θέλει να πιει αυτό που πίνει η Χριστοδουλοπούλου! Όλο το λεξιλόγιό του



Υπάρχει άλλος Δήμαρχος που να είναι σχεδόν επί καθημερινή βάση στην επικαιρότητα; Δεν νομίζω. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν σταματάει να μοιράζει τίτλους στα media χάρη στις ιδιαίτερες εκφράσεις που χρησιμοποιεί αλλά και την αθυροστομία του. Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της ΚΕΔΕ διερωτήθηκε το εξής: «Μα καλά, τί πίνει η κυρία Χριστοδουλοπούλου; Θέλω κι εγώ!». 

Το ρητορικό του ερώτημα, βέβαια, ήταν το σχόλιό του στην πρόσφατη δήλωση της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδολοπούλου, για τους πρόσφυγες. Για την ακρίβεια, είπε ότι τα νησιά πλούτισαν από τους μετανάστες.

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που ο πρώην manager εκφράζεται έτσι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου χάρη στις χιουμοριστικές και ενίοτε αμφιλεγόμενες ατάκες του. 

Τις συγκεντρώσαμε όλες για σένα. 

-Γίνεται μια κλοπή στις υπηρεσίες του δήμου. Ο καθένας κλέβει ό,τι νερό θέλει, σβήνει για προεκλογικούς ή ψηφοθηρικούς λόγους ό,τι oφειλές θέλει και μετά χρωστά ο δήμος στην ΕΥΔΑΠ. Ένα μπ@@@@@λο με λίγα λόγια. Μάλλον όχι, τα μπ@@@@@λα έχουν τάξη. Ακατάστατο μπ@@@@@λο. (Το είπε στους εργαζομένους του δήμου την πρώτη μέρα ως δήμαρχος)

- Όσοι έχουν επαφή με κόσμο εννοείται πως πρέπει να είναι λουσμένοι, πλυμμένοι, να μην βρωμάνε. Από μόνοι τους να έχουν μια ομοιογένεια. Ώστε όταν έρχεται ο πολίτης να εξυπηρετηθεί να μην είμαστε σαν το τσίρκο Medrano. Βάζει η καθεμία ό,τι κουλό της γουστάρει. (Το είπε στους εργαζομένους του δήμου την πρώτη μέρα ως δήμαρχος)

-Παίρνετε χάπια; Δεν καταλαβαίνετε τις σας λέω;
-Μήπως παίρνετε εσείς χάπια;
-Κοιτάξτε μαντάμ, αφήστε την μπούρδα. Σκάσε μωρή μιλάω! Σκάσε μωρή πια!
- Εσείς είστε μωρή! Κατίνα είστε! Κατίνα!

(Το είπε σε δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης όταν ζήτησε την απομάκρυνση των γραφείων από το κλειστό γυμναστήριο του δήμου. Μετά της ζήτησε συγγνώμη)

-Καμία κουλή δεν θα μου κάνει αντιπολίτευση εμένα. Ήθελαν να σκάσει η «βόμβα» στην κουλή. Αμ δε… Τώρα που κάνω έλεγχο να δω τι θα πούνε. (Το είπε για την αντιπολίτευση με αφορμή τα οικονομικά του δήμου)

- Υπάρχουν κάτι κουρ@@@μαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα. Υπήρχε ένα καθεστώς εδώ και 16 χρόνια, στο οποίο κάποιοι έκαναν ότι γουστάρανε. Ήταν μια παρέα... Το Σαββατοκύριακο λοιπόν έγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί, κάτι βανδαλισμοί, κάτι σαχλαμάρες. Προς εμένα πια δεν υπάρχουν τέτοια. Έχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας και δεν μασάω. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, είναι σαχλαμάρες. Είναι ντόπιες κου@@@@@αγκιές... Είναι φυσιολογικά να υπάρχουν αντιδράσεις από ηλίθιους. Αλλά πού θα πάει θα το πάρουν απόφαση. Είναι θέμα χρόνου. Εμείς δεν μασάμε. (Το είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»)

-  Τούμπανα όλοι εδώ πέρα.... (Το είπε σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης)

- Μάγκες this is Sparta (Το είπε στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης)

- Μουν@@... Κανονίστε από αύριο να δούμε έστω και μια γριούλα να περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ τη σύνταξή της... Μην μας αναγκάσετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.... ΓΕΛΟΙΕΣ...  (Το είπε από το λογαριασμό του στο Instagram την περίοδο των capital control)

- Ρε παιδιά μην μπαίνετε στο τριπάκι της διχόνοιας. Οι τράπεζες κλείσανε, τα λεφτά τελειώσανε. Ψηφίστε ό,τι γουστάρετε και μην μανουριάζετε. Την Δευτέρα θα είμαστε όλοι Έλληνες ό,τι και να γίνει. Και πάμπτωχες και τσακωμένες; Δεν λέει… (Το είπε πριν το δημοψήφισμα)

-Το προβλημα ειναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ@@@@@ς που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα. Για αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε. (Το είπε στη συναυλία της Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το συμβούλιο των αρχαιολόγων) 

Δες ΕΔΩ τον Ηλία Ψινάκη στη Μύκονο παρέα με τον γιο του Σαρκοζί.