Πες το μου και αυτό! Η Cindy Crawford είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο!

Δεν ήταν όλα ρόδινα για το supermodel των 90ς!
Πες το μου και αυτό! Η Cindy Crawford είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο!



Αδιαμφισβήτητα η Cindy Crawford είχε μια αξιοζήλευτη καριέρα στην ιστορία του modeling. Έκανε εξώφυλλα στη Vogue, διαφημίσεις για την Pepsi, ήταν παρουσιάστρια του MTV για αρκετά χρόνια και είχε παίξει στον κινηματογράφο σε αρκετούς ρόλους (Unzipped, Catwalk, Fair Game,54, Beautopia, Body Guards. The Simian Line).

Από τι φαίνεται η χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπο της δεν την έκανε απλά πιο γοητευτική, αλλά της άνοιξε και τις πόρτες στο χώρο του modeling και έγινε από τα πιο περιζήτητα μοντέλα!
Το 1995 το περιοδικό Forbes την ανέδειξε ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη. Έχει ανακηρυχτεί ως μια από τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών από διάφορες λίστες και περιοδικά, όπως αυτή του Men's Health.

Kαι όμως αυτό το supemodel έχει δεχτεί bullying ως έφηβη. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ένα απόσπασμα από το νέο της βιβλίο που έχει τίτλο "Becoming". Το supermodel των 90ς γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή κοινωνία στο Ιλινόις. Οι πρώτες απόπειρες που έκανε στο modeling προκάλεσαν αρνητικά σχόλια στους συμμαθητές της και την κορόιδευαν.

"Η πρώτη μου δουλειά επί πληρωμή ήταν στα 16 μου, μια διαφήμιση στην Marshall Fields όπου φορούσα ένα σουτιέν Cross Your Heart. Αυτή η διαφήμιση εμφανίστηκε στην Chicago Tribune και μέσα σε λίγες ώρες την είχαν δει όλοι στο λύκειο. Τα παιδιά γελούσαν μαζί μου και με κορόιδευαν, αλλά εμένα τι με ένοιαζε; Είχα στα χέρια μου 150 δολάρια. Πολύ καλύτερα λεφτά από αυτά που έβγαζαν εκείνα στα χωράφια με τα καλαμπόκια".

Ωστόσο όμως τίποτα δεν την πτόησε ούτε της στέρησε την πολυπόθητη καριέρα που είχε! 

Δες εδώ το reunion που έκανε η Cindy με τα supermodel των 90’s!