Η chic Cathrine Zeta - Jones και ο γερασμένος Michael Douglas σε αγώνα τένις

Δεν φαίνονται και πολύ αγαπημένοι.
Η chic Cathrine Zeta - Jones και ο γερασμένος Michael Douglas σε αγώνα τένις



Τι κι αν εμφανίστηκαν μαζί στον τελικό τένις γυναικών στη Νέα Υόρκη; Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι των Cathrine Zeta - Jones και Michael Douglas, φαίνεται πώς πια δεν έχει τη σχέση που είχε. 

Η πάντα σικάτη Cathrine, φορώντας τα μαύρα της γυαλιά και το καπέλο της και ο εμφανώς γερασμένος και ταλαιπωρημένος Michael με το μπεζ κοστούμι του, μπορεί να πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν την "μάχη" μεταξύ των Roberta Vinci και Flavia Pennetta στο USTA Billie Jean King National Tennis Center, ωστόσο η απόσταση μεταξύ τους, πρόδιδε τα προβλήματα στη σχέση τους.

Και οι δυο βέβαια τα τελευταία χρόνια είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τα προβλήματα στη σχέση τους και θέματα με την υγεία τους. Από τη μία πλευρά η περιπέτεια του Douglas με τον καρκίνο (που δήλωσε δημόσια, ότι προκλήθηκε από τον πολύ στοματικό έρωτα) κι από την άλλη, η κατάθλιψη που πέρασε η Cathrine από τις δυσκολίες στη σχέση της μαζί του.

Κι ενώ δεν χώρισαν τελικά κι όλα έδειχναν ότι προσπαθούν πραγματικά να σώσουν το γάμο τους, η γλώσσα του σώματός τους, προδίδει πώς δεν έχουν αφήσει πίσω τα προβλάματά τους. Χαμογελούν όμως ακόμα για την κόρη τους.

Δες εδώ την απίστευτη δήλωση του Douglas πριν λίγο καιρό που είπε ότι έκανε καριέρα λόγω του μεγάλου... πέους του!