Βασίλισσα Ελισάβετ : Αποσύρεται από τον θρόνο και χρίζει διάδοχο τον William!

Δεν πειράζει Κάρολε! Εξάλλου όλοι λίγο-πολύ το είχαμε καταλάβει πως δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς…
Βασίλισσα Ελισάβετ : Αποσύρεται από τον θρόνο και χρίζει διάδοχο τον William!



Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε στην ιστορία καθώς έγινε η μακροβιότερη Βασίλισσα της Βρετανίας. Μάλλον το… κατόρθωμα αυτό ήταν αρκετό για να αποσυρθεί από τον θρόνο χρίζοντας διάδοχο τον εγγονό της, William!

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ, η Ελισάβετ έχει ήδη συζητήσει με τον Κάρολο το θέμα και του ανακοίνωσε την απόφαση να τον παρακάμψει από την διαδοχή, κάτι το οποίο δέχτηκε ο 66χρονος Πρίγκιπας της Ουαλίας και γιος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο λόγος που η Ελισάβετ δεν… συζητά το ενδεχόμενο να γίνει βασιλιάς λόγω της συζύγου του, Camilla Parker-Bowles, με την οποία δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων.

Μετά το θάνατο της Diana αρκετοί πίστευαν πως ο Κάρολος θα έδινε τον θρόνο στο William, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ. Έτσι η Βασίλισσα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και σύντομα ο 33χρονος William θα είναι ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας με την Kate Middleton να γίνεται προφανώς βασίλισσα!

Η ενθρόνιση του νέου βασιλιά (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ) θα γίνει πριν τα 90α γενέθλια της Ελισάβετ, δηλαδή 21 Απριλίου του 2016.

Δεν πειράζει Κάρολε…

Διάβασε ΕΔΩ τις ιστορίες γύρω από τον θάνατο της Diana. Δολοφονία ή ατύχημα;