Την κολλητή της ο Bruce; Την βίλα στο Los Angeles η Kris Jenner

To χέρι βαθιά στην τσέπη θα αναγκαστεί να βάλει ο Bruce Jenner για το διαζύγιο του με την πρώην σύζυγο του.
Την κολλητή της ο Bruce; Την βίλα στο Los Angeles η Kris Jenner



Ο γάμος της Kris Jenner και του Bruce Jenner τελείωσε και τυπικά και «κερδισμένη» φαίνεται πως βγαίνει η πρώτη καθώς ο πρώην σύζυγος της τής παραχώρησε τη βίλα που είχαν στο Hidden Hills αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, οι δυο star του realith «Κeeping Up with the Kardashians», ήρθαν σε συμβιβασμό για το πολύκροτο διαζύγιο τους, με την Kris να βγαίνει νικήτρια καθώς πήρε το σπίτι στο Hidden Hills του Los Angeles, με την αξία του να εκτιμάται στα 4 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι το είχαν αγοράσει μαζί το 2010, ωστόσο θα το χαίρεται από εδώ και πέρα η Kris.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει από πέρσι ωστόσο τον Σεπτέμβριο κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου από την 58χρονη Kris. Λίγες εβδομάδες μετά ο Bruce άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την «κολλητή» της πρώην συζύγου του, Ronda Kamihira, ωστόσο η Kris παίρνει την εκδίκηση της. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, είχε βγει ραντεβού με έναν άντρα αρκετά νεότερο της...

O Bruce Jenner και η Kris ήταν παντρεμένοι από το 1991, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες, την Kendall και την Kylie. Η Kris είχε άλλα 4 παιδιά από τον γάμο της με τον Rob Kardashian, τις γνωστές (και μη εξαιρετέες) Kim, Κοurtney, Khloe και τον Rob Jr. Κardashian.

Ή ήθελε την ελευθερία του τόσο πολύ ο Bruce και χάρισε το σπίτι ή είναι αρκετά γενναιόδωρος...