Ψυχραιμία! Η Ευγενία Μανωλίδου τελικά δεν έπιασε το επίμαχο σημείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Γιατί αηδίασε; Αφού δεν είναι το μόνο θύμα του photoshop...
Ψυχραιμία! Η Ευγενία Μανωλίδου τελικά δεν έπιασε το επίμαχο σημείο του Άδωνι Γεωργιάδη



Μία «χοντρή» πλάκα ετοίμασαν τα troll του διαδικτύου στην Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση των αποφοίτων της σχολής Μωραΐτη, καθώς η Ευγενία Μανωλίδου παρουσίασε την επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε.  

Οι δυο τους, λοιπόν, όπως ήταν φυσικό, φωτογραφήθηκαν για το event, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα αρχίσουν τα χάδια και τις αγάπες μπροστά στις κάμερες.

Οπότε, οι ανώνυμοι εχθροί τους, για να μεγαλοποιήσουν λίγο το σκηνικό επεξεργάστηκαν τις φωτογραφίες με Photoshop και τοποθέτησαν το χέρι της Μανωλίδου στο επίμαχο σημείο του συζύγου της. Ορίστε το αποτέλεσμα. 

Η Μανωλίδου έγινε έξαλλη και έδωσε την απάντησή της μέσω twitter: 

«Την αηδία με τη φωτογραφία, σας την επιστρέφω μαζί με την αληθινή φωτογραφία. Τις γελοιότητες, εκεί που σας παίρνει» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Παρόλα αυτά, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άνθρωπος που έπεσε θύμα Photoshop μιας και παρόμοιες ιστορίες έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Συγκεντρώσαμε μερικά χαρακτηριστικά πειστικά παραδείγματα παρακάτω.  

Όταν γδύθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης 

Βλέπεις τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στη γωνία να φοράει το εσώρουχό του; Ε κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία στην οποία δεν φορούσε τίποτα. Γεγονός που εξόργισε την Εθνική Ελλάδος με αποτέλεσμα η επίσημη σελίδα των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων στο Facebook να δημοσιεύει την αυθεντική φωτογραφία μαζί με την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στα social media και πριν από λίγες ώρες και σε websites παραποιημένο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας μετά την πρόκριση στο Βουκουρέστι. Στο παρόν post δημοσιεύουμε την αυθεντική φωτογραφία με βάση την οποία οι θιγόμενοι θα κινηθούν νομικά ενάντια σε όσους παράγουν ή αναπαράγουν παραποιημένες εικόνες».

Στο βουλκανιζατέρ ο Γιάνης Βαρουφάκης 

Μικρό ήταν το κακό όταν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε μετά από επεξεργασία Photoshop με τη μηχανή του έξω από βουλκανιζατέρ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην πραγματικότητα βρισκόταν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Τις φωτογραφίες ανέβασε το μαγαζί στην σελίδα του στο facebook παρουσιάζοντας την επίσκεψή του ως αληθινή. Είναι και αυτός ένας τρόπος να διαφημιστεί κανείς. 

Η αγωγή της ΕΡΤ για το... πέος!

Δεν γίνεται να μην έχεις δει τη φωτογραφία της Έλλης Στάη και τον τίτλο που θέλει να λαμβάνονται «κρίσιμες αποφάσεις για το πέος» αντί για το χρέος. Το δήθεν λάθος ήταν προϊόν photoshop και η ΕΡΤ κατέθεσε αγωγή και μήνυση σε site και blog. 

H Cindy Crawford δεν είναι έτσι όπως φαίνεται

Θυμάσαι την αρετουσάριστη φωτογραφία της Cindy Crawford που διέρρευσε πέρυσι και όλοι τη θαυμάζαμε για το κουράγιο της να μας δείξει τα ψεγάδια της; Η ίδια ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε photoshop με σκοπό να την παρουσιάσει χειρότερη. Το πρώην supermodel λέγεται ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό. 

Michelle Obama καλύψου! 

Θύμα του photoshop έπεσε και η πρώτη κυρία της Αμερικής με στόχο τις στιλιστικές της επιλογές.  Όταν, λοιπόν μετέδωσαν στο Ιράν την εμφάνισή της από τα Όσκαρ του 2013, την έντυσαν λίγο παραπάνω γιατί θεώρησαν ότι ήταν κάπως προκλητική. 

Δες ΕΔΩ το κρυφό παρασκήνιο των θρυλικών photos. 

 

Tags: