Miley Cyrus : Φόβοι για τη ζωή της – Σε κλινική αποτοξίνωσης σύντομα;

Η ανησυχία για τη ζωή της έχει αρχίσει πλέον και μεγαλώνει…
Miley Cyrus : Φόβοι για τη ζωή της – Σε κλινική αποτοξίνωσης σύντομα;



Η Miley Cyrus μετά το τέλος του Hannah Montana… μεταμορφώθηκε σε οργισμένο είδωλο. Από το 2012 μέχρι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να καπνίζει μαριχουάνα και να τριγυρίζει γυμνή! Οι φόβοι για τη ζωή της έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν…

Έτσι η μητέρα της, Tish, βλέποντας την 22χρονη κόρη της να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο δεν δίστασε να της προτείνει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης ζητώντας μάλιστα την βοήθεια των πρώην της, Liam Hemsworth και Patrick Schwarzenegger.

«H Τish ξέρει πόσο πολύ τους αγαπάει και τους δυο και τους ζήτησε να της μιλήσουν για να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης 30 ημερών», δήλωσε άνθρωπος κοντά στην Cyrus στο περιοδικό Life and Style.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Η Tish πιστεύει πως η περίεργη συμπεριφορά της Miley, η κατάθλιψη, τα νεύρα και όλα αυτά προέρχονται από την χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Φοβάται πολύ για την ζωή της Miley πια…».

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση με την Cyrus έχει αρχίσει να ξεφεύγει για τα… καλά καθώς ακόμη και σαν παρουσιάστρια των MTV VMA’s δεν δίστασε να καπνίσει μαριχουάνα πάνω στη σκηνή!

Πραγματικά θλιβερό…

Οι.. σωτήρες της Miley. Aριστερά ο Liam Hemsworth, δεξιά ο Patrick Schwarzenegger...