Male Wednesday: Το αγόρι της Sandra Bullock είναι ο ορισμός του hot

O Bryan Randall είναι ο Αντώνης Φραγκάκης του Hollywood.
Male Wednesday: Το αγόρι της Sandra Bullock είναι ο ορισμός του hot



Το καλό πράγμα αρκεί να γίνει δεν λένε; Το συγκεκριμένο ρητό ισχύει απόλυτα για την Sandra Bullock η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν μόνη της, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον άπιστο άντρα της Jesse James. Αν, λοιπόν, ήσουν από εκείνες που έλεγαν «ωχ την καημένη την Sandra, πότε θα βρει και εκείνη το ταίρι της» τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεχάσεις κάθε συναίσθημα οίκτου και να νιώσεις λίγη ζήλεια. 

Γιατί η Sandra Bullock δεν είναι μόνη πια, αλλά τα έφτιαξε με ένα αγόρι βγαλμένο από τα όνειρά σου. Η τύχη τον έφερε στο πάρτι γενεθλίων του 5χρονου γιου της για να φωτογραφίσει το event και η Sandra δεν έχασε την ευκαιρία της. 

Άλλωστε, ο Bryan Randall, είναι ο ορισμός του hot και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.   

Είναι 49 χρονών, πρώην μοντέλο και φωτογράφος. Το δε sexiness του και το άσπρο του μαλλί μας θυμίζει τον Αντώνη Φραγκάκη. 

Κάνει σφιχτές αγκαλιές. Αμφισβητείς αυτές τις παλάμες; 

Του αρέσει να προκαλεί. Εσύ πιστεύεις ότι αυτή η πόζα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες είναι αυθόρμητη και τυχαία; Εμένα μου κάνει σα να βγήκε από περιοδικό. 

Είναι κακό αγόρι. Και όπως έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές, οι άντρες που έχουν παραβατικές τάσεις και μετά γίνονται έντιμοι πολίτες, μας ελκύουν. Για την ακρίβεια, ο Randall το 1993 συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και το 1996 για την παραβίαση δικαστικής επιτήρησης. Σήμερα, βέβαια, είναι καθαρός καθώς εδώ και 10 χρόνια δεν έχει αγγίξει ναρκωτικά. 

Έχει πονεμένο παρελθόν. Στις αρχές του 1990, η τότε αρραβωνιαστικιά του Janine Staten έμεινε έγκυος με την κόρη του Skylar, ενώ εκείνος ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης. Όταν η μικρή ήρθε στη ζωή, ο Bryan χώρισε με τη Janine, δεν ήταν παρών σαν πατέρας ενώ για κάποιο διάστημα είχε σταματήσει να πληρώνει τη διατροφή του. Το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι η Janine ήταν ηρωινομανής και πέθανε το 2004. Ο Randall πήρε την κηδεμονία της κόρης του to 2007, όταν πέθανε και η μητέρα της Janine η οποία ουσιαστικά μεγάλωνε την κόρη του. Η Skylar σήμερα είναι 22 χρονών. 

Πόσες ακόμη αποδείξεις θες; Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις. 

Ακόμη;

Δες ΕΔΩ πώς η Sandra Bullock από «κακομοίρα» έγινε η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.