Στην εποχή της κλωνοποίησης: Έχεις δει το σωσία του Γιώργου Λιάγκα;

Αυτοί είναι οι κοινοί θνητοί που όπου πάνε τους κερνάνε.
Στην εποχή της κλωνοποίησης: Έχεις δει το σωσία του Γιώργου Λιάγκα;



Να ‘ναι καλά τα παιδιά του seleo.gr, που με την ανάρτησή τους μας έφτιαξαν το κέφι. Όπως γράφουν, στη Θεσσαλονίκη ζει και βασιλεύει ο σωσίας του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μάλιστα είναι και συνονόματος του παρουσιαστή καθώς λέγεται Γιώργος Καλιόγλου. Το θέμα είναι ότι ο Θεσσαλονικιός έχει να διαχειριστεί σε καθημερινή βάση αυτή την ομοιότητα. Για την ακρίβεια, όταν περπατάει στο δρόμο οι περαστικοί ψιθυρίζουν, τον κοιτάνε περίεργα ενώ έχει τύχει να δεχτεί μέχρι και επίθεση με λουλούδια στα μπουζούκια από τραγουδίστρια που καθόταν στο διπλανό του τραπέζι. ‘

Τον κλώνο του Λιάγκα εντόπισε, μάλιστα, και ο νικητής του «The Voice» Κώστας Αγέρης, ο οποίος του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. 

Ο Γιώργος Καλιόγλου, όμως, δεν είναι ο μοναδικός σωσίας Έλληνα celebrity.  Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα media ανακαλύπτουν κοινούς θνητούς, που όπου πάνε τους κερνάνε λόγω σύγχυσης. 

Ορίστε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Από εδώ η Ντίντι Βακρά, freestyle χορεύτρια που ζει στη Θεσσαλονίκη και θυμίζει Φαίη Σκορδά. Μήπως, λέω, μήπως να ερχόταν σε επαφή με τον Γιώργο Καλιόγλου; Την Ντίντι ανακάλυψε ο Παύλος Σταματόπουλος και διέδωσε την ομοιότητά της μέσα από την εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά».

Ο Junior Stellano δεν είναι κοινός θνητός αλλά πιθανότατα δεν θα τον ξέρεις, εκτός και αν είσαι φαν του gay πορνό. Και όπως μπορείς να διαπιστώσεις, ο Αμερικανός πορνοστάρ είναι ο σωσίας του Αντώνη Κανάκη. 

Σε αυτή την περίπτωση, η ομοιότητα δικαιολογείται μιας και ο σωσίας του Σάκη Ρουβά είναι ο αδερφός του Απόστολος. Ο ίδιος δουλεύει στο εστιατόριο «Rock and Balls» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και κάνει στο πέρασμά του τις «Ρουβίτσες» να θέλουν να του σκίσουν τα ρούχα. 

Τι; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος άφησε την πολιτική και έγινε χεβιμεταλάς; Άκυρο. Το αγόρι του βίντεο είναι ο Steve Grimmer του συγκροτήματος «Grim Reaper» ο οποίος μάλλον δεν έχει αίσθηση της εικόνας του καθώς όπως έχει δηλώσει στην Espresso δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τον Ευάγγγελο Βενιζέλο. 

Ο  Σωτήρης Τραχάνης που κατάγεται από την Κάτω Αλισσό της Αχαΐας έκανε μέχρι και τη γιαγιά του Νίκου Οικονομόπουλου να μπερδευτεί, όπως είχε εκμυστηρευτεί στο Patras Events. O 25χρονος, πάντως, μέχρι πριν από δύο χρόνια με χαρά έβγαζε φωτογραφίες στο δρόμο με περαστικούς  που έδειχναν ενθουσιασμό με την ομοιότητα. 

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα μοιάζω με τον Ηλία Ψινάκη αν φορέσω πασμίνα και γυαλιά ηλίου. Παρόλα αυτά, δες το βίντεο.   

Δες ΕΔΩ τα χαμένα αδέρφια των celebrity που εντόπισε η ομάδα του FollowMe.