Beyonce : Μήνυση-μαμούθ για κλοπή τραγουδιών!

Η Cheareen Jones μάλλον το παράκανε!
Beyonce : Μήνυση-μαμούθ για κλοπή τραγουδιών!



H Cheareen Jones δεν ήταν διάσημη. Λέμε «ήταν» γιατί μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Beyonce για κλοπή τραγουδιών πήρε τον χρόνο δημοσιότητας που της αναλογεί. Και πάει τώρα για κάτι παραπάνω: Αποζημίωση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Να πάρουμε όμως την υπόθεση από την αρχή…

Η Cheareen Jones είναι μουσικός και προσπαθεί να κάνει καριέρα. Επίσης είναι οργανοπαίχτης σε εκκλησία της Νέας Υόρκης, παίζοντας κατά κύριο λόγο gospel μουσική. Στην ίδια εκκλησία πηγαίνει και η Beyonce. Κρατήστε το αυτό, έχει σημασία…

Στην εκκλησία η Cheareen έπαιζε 3 κομμάτια της: Το Sweet Dreams, το Irreplaceable και το Listen. Αυτά τα τραγούδια όμως, όπως αναφέρει στη μήνυσή της, τα άκουσε και σε αντίστοιχα της Beyonce!

«Νόμιζα πως με έκλεβε η εκκλησία αλλά τελικά η Beyonce με έκλεβε. Για το λόγο αυτό κατέθεσα μήνυση. Αυτό που έχει κάνει λέγεται κλοπή και προσβάλει εμένα την ίδια παίζοντας τραγούδια που δεν της ανήκουν», δήλωσε στο Radar Online η Jones.

Τι ζητάει στη μήνυσή της; Ούτε λίγο-ούτε πολύ… 10 δισεκατομμύρια δολάρια! Το ποσό προκύπτει από τα κέρδη που αποκόμισε η Beyonce από τα τραγούδια της αλλά και από την ψυχική ζημιά που της προκάλεσε η όλη ιστορία.

Εμείς να πούμε πως τα όνειρα είναι για όλους…

Δες ΕΔΩ έναν άλλο... πονοκέφαλο της Beyonce: Το διαζύγιό της με τον Jay-Z!

Tags: