Jessica Biel : Θα στα μάθει όλα για το sex και την αντισύλληψη

Καριέρα sex advisor ετοιμάζεται να ξεκινήσει η 33χρονη star.
Jessica Biel : Θα στα μάθει όλα για το sex και την αντισύλληψη



Η Jessica Biel και η φίλη της, Saundra Pelletier, αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν μη κερδοσκοπικό που θα έχει σαν στόχο την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλλά και την ενημέρωση. Έτσι, η 33χρονη ηθοποιός έδωσε τα tips της για την αντισύλληψη!

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour, η Jessica αποκάλυψε πως της ήρθε η ιδέα για την δημιουργία της WomanCare όταν αποφάσισε να κάνει παιδί με τον σύζυγό της, Justin Timberlake: «Αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί και σκέφτηκα ‘τώρα τι κάνω;’. Έπαιρνα χρόνια αντισυλληπτικά χάπια. Πόσο δύσκολο θα ήταν να μείνω έγκυος; Τότε κατάλαβα πως δεν γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στο ίδιο μου το σώμα! Σοκαρίστηκα…».

Έτσι η Biel Και η Pelletier αποφάσισαν να ενημερώνουν και άλλες γυναίκες αλλά και νεαρές κοπέλες για όσα συμβαίνουν στο σώμα τους με μια σειρά από videos που θα ξεκινήσουν να λανσάρονται στην ιστοσελίδα womencareglobal.org στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Οι μισές από τις εγκυμοσύνες είναι ανεπιθύμητες και μόλις σε 22 πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχει ενημέρωση στα σχολεία για το σεξ. Η Jessica και εγώ καταλάβαμε πως αυτό πρέπει να αλλάξει και σκοπεύουμε να βοηθήσουμε», δήλωσε η Pelletier από την πλευρά της.

Μάλλον η Dr. Ruth βρήκε το αντίπαλο δέος στην Biel. Πιο sexy είναι σίγουρα…

Η Jessica και ο Justin...

Το ήξερες ότι ο Justin προσέλαβε δυο gay νταντάδες για το γιο του; Δες εδώ περισσότερα.