Ελένη Φουρέιρα: Η sexy εμφάνιση με see through στην πρεμιέρα της

H τραγουδίστρια σε μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της...
Ελένη Φουρέιρα: Η sexy εμφάνιση με see through στην πρεμιέρα της



Η Ελένη Φουρέιρα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα της με τον Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, όχι μόνο με το κατάξανθο μαλλί της αλλά και με την εμφάνισή της! H sexy see through φόρμα της τραγουδίστριας- που είχε ραμμένα με στρας τα γράμματα του επιθέτού της- εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν εκεί και την απόλαυσαν από κοντά, ενώ το τραγούδι και ο χορός της ξεσήκωσαν τους θαμώνες. 

Η Φουρέιρα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου 1987 και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique και το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο "Μαζί" από την Universal Music. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Μετά την διάλυση όμως τους συγκροτήματος το 2010 είπε να δοκιμάσει την τύχη της σε μια solo καριέρα και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά. 

Με τον ποδοσφαιρστή Γιώργο Σαμαρά, έσμιξαν για πρώτη φορά το 2007, χώρισαν γρήγορα και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους πριν από περίπου έναν χρόνο! Η Φουρέιρα κι ο Σαμαράς είχαν ένα βραχύ αλλά καταπώς φαίνεται σημαδιακό ειδύλλιο το 2007. Εκείνος διένυε την πρώτη χρονιά του στη Σέλτικ, την ομάδα που θα γινόταν δεύτερο σπίτι του, εκείνη ήταν ακόμη στα πρώτα της μπουσουλήματα ως μέλος των Mystique. Αν και ελάχιστοι μπορούσαν να το διαβλέψουν τότε, φαίνεται πως οι δύο τους ήταν γραφτό να μείνουν μαζί - ακόμη κι αν χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια και τέσσερις ερωμένες από τη ζωή του ποδοσφαιριστή. Πλέον, το ζευγάρι είναι αχώριστο και σκέφτεται σοβαρά το μέλλον μαζί...

Δες φωτογραφίες από την λαμπερή πρεμιέρα της τραγουδίστριας: