Pamela Anderson : Γυμνή στα 48 της στο Flaunt Magazine!

Η διαχρονική sex bomb τολμάει να γδυθεί λίγο πριν τα 50 της…
Pamela Anderson : Γυμνή στα 48 της στο Flaunt Magazine!



Η Pamela Anderson στα 90’s ήταν η απόλυτη sex bomb. Σήμερα στα 48 της απέδειξε για ακόμη μια φορά πως το sexiness ή το έχεις ή δεν το έχεις, ποζάροντας γυμνή στο Flaunt Magazine!

Η Αμερικανίδα καλλονή (και πρώην playmate) πόζαρε στον φακό του David LaChapelle σε ένα… ψυχεδελικό concept με gliter και πολλά neon χρώματα. Μάλιστα η Anderson δεν είχε πρόβλημα να ξαπλώσει ολόγυμνη στο πεζοδρόμιο, δίπλα από σακούλες σκουπιδιών!

Η Pamela έχει δυο γιους, τον 18χρονο Brandon και τον 17χρονο Dylan, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να γδυθεί δείχνοντας πως ακόμη και σαν μητέρα παραμένει μια από τις πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη.

Όπως φυσικά θα θυμάστε η Anderson δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με το γυμνό καθώς και για τις καμπάνιες της PETA γδύνεται διαρκώς για το… καλό των ζώων!

H Αnderson αποκάλυψε στο Flaunt και το πιο περίεργο πράγμα που της έχει πει θαυμαστής: «Μια μέρα, μου είχε έρθει ένα γράμμα από μια γυναίκα και έλεγε ‘Θέλω να σε αγγίξω. Δεν είμαι λεσβία. Έχω το μαγιό από το Baywatch στο δωμάτιο μου’».

Δείτε την γυμνή φωτογράφιση της Pamela και θυμηθείτε: Είναι 48 ετών!

Δες ΕΔΩ τον τίτλο τιμής που έχει η Pamela Anderson