Τι έγινε κορίτσια; Η Ελένη στο Καραϊσκάκη, η Τσιμτσιλή στο δρόμο και η Cyrus κάνει μάσκες ομορφιάς!

Είχαν μια παραγωγική μέρα στα social media οι celebrity…
Τι έγινε κορίτσια; Η Ελένη στο Καραϊσκάκη, η Τσιμτσιλή στο δρόμο και η Cyrus κάνει μάσκες ομορφιάς!



Τα social media είναι η αγαπημένη ασχολία των celebrity (εντός και εκτός Ελλάδας) και ακόμη μια φορά μοιράστηκαν μαζί μας την καθημερινότητα τους. Από γήπεδα ποδοσφαίρου μέχρι μηχανές είχε το μενού…

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16 Σεπτεμβρίου) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο δεν αποδείχτηκε τυχερή μιας και οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε τα… άγρια νιάτα της και καβάλησε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ η Έλλη Κοκκίνου δεν δίστασε να τραβήξει selfie χωρίς make up! Είχαμε όμως και το νέο trailer από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Οι ξένοι celebs πάντως έχουν την Miley Cyrus σήμερα να τους… κλέβει τη δόξα καθώς η 22χρονη star φωτογραφήθηκε να κάνει μάσκα ομορφιάς. Γυμνή στο μπάνιο…

Λίγο creepy και η fashionista, Rachel Zoe, που βρίσκεται (που αλλού) στην fashion week της Νέας Υόρκης μαζί με την οικογένεια της, έχοντας ντύσει τις κόρες της σαν… μανεκέν!

Δείτε στην gallery τι πόσταραν οι διάσημες…

Δείτε το trailer από την εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη

 

Δες ΕΔΩ τον χαμό στην ελληνική showbiz! Από βρισιές μέχρι... bullying!