Η Κάτια Δανδουλάκη ξέρει πώς να ξεγελάσει το χρόνο

Κάθε χρόνο και νεότερη...
Η Κάτια Δανδουλάκη ξέρει πώς να ξεγελάσει το χρόνο



Μπορεί στη χθεσινή πρεμιέρα του Dancing with the Stars να είδαμε σμιλευμένα κορμιά, πληθωρικά ντεκολτέ, μία Δούκισσα με ένα κατάλευκο φόρεμα και νεανικά λαμπερά πρόσωπα, παρόλα αυτά τα βλέμματά μας έπεσαν πάνω σε μία 66χρονη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πώς να μεγαλώνει όμορφα ξεγελώντας τον χρόνο. Όταν η κριτής του DWTS Κάτια Δανδουλάκη, λοιπόν, εμφανίστηκε στην οθόνη μας σκεφτήκαμε πόσο πολύ θα θέλαμε να έχουμε τη φρεσκάδα της σε μία τέτοια ηλικία, ενώ αναρωτηθήκαμε πώς καταφέρνει να φαίνεται νεότερη κάθε χρόνο που περνάει. Στα δε social media σχολιάστηκε έντονα η εμφάνισή της ενώ χαρακτηρίστηκε ως ο…. Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι είπαν στο twitter για τη Δανδουλάκη

Παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια του twitter:

Έχω πληροφορίες ότι η Δανδουλάκη έχει την αρρώστια του Μπάτον, γι αυτό και κάθε χρόνο μικραίνει. Του χρόνου και με πιπίλα!

Συμπέρασμα βραδιάς: Η Κάτια Δανδουλάκη δείχνει πιο φρέσκια και ξεκούραστη από τις περισσότερες συμμετέχουσες.

Η Κάτια είναι ο Έλληνας Μπέντζαμιν Μπάτον. Τελείωσε.  

Κάτια Δανδουλάκη εσύ έχεις ξεπεράσει τον Μπέντζαμιν τον Μπάτον!  

Πόσα νεογέννητα μωρά έβρασες και ήπιες το ζωμό τους και είσαι σαν 30άρα;

Στο Dancing with the Stars 10, η Δανδουλάκη δεν θα πάρει μέρος γιατί θα είναι 8 χρονών.

Βλέπεις τη Δανδουλάκη και λες…Εγώ πώς θα γίνω στα 70+μου; Έτσι; Και ηρεμείς, αλλά τελικά γίνεσαι σαν την Ταϋγέτη…

Αυτό που όταν έβλεπα το «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» και τώρα το DWTS και η Δανδουλάκη είναι νεότερη εδώ, με συντρίβει ψυχολογικά!

Κάν’ το όπως η  Κάτια

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά με την περίπτωση της Κάτιας Δανδουλάκη; Τι ζωή κάνει; Πώς τρέφεται; Γυμνάζεται; Έχει κάνει επεμβάσεις; Η ίδια ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια σε συνεντεύξεις της για το πώς φροντίζει τον εαυτό της. Ειδικότερα είπε…

Για τις πλαστικές επεμβάσεις:

Κάνω τα πάντα για να διατηρήσω τον εαυτό μου, την Κάτια χωρίς να την παραμορφώσω. Προσέχω τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική, τρώω υγιεινά, βάζω κρέμες και κάνω τα πάντα εκτός από το να γίνω κάποια άλλη αισθητικά. (Joy με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Οκτώβριος 13)

Γιατί δεν μας φεύγει αυτό το κόμπλεξ; Κάνουμε μια δουλειά που οφείλουμε να είμαστε όμορφοι. Παραδέχθηκα ότι κάνω μπότοξ! Το θεωρώ απόλυτα ρεαλιστικό. (Εκπομπή Μία με την Τατιάνα Στεφανίδου-Σεπτέμβριος 14)

Έχω κάνει, βέβαια, μπότοξ, από τα 40 μου και το είπα στις φίλες μου, δεν το έκρυψα ποτέ. Δε θα έκανα όμως πλαστική και τίποτα που θα μπορούσε να αλλοιώσει την έκφραση μου. Θέλω το πρόσωπο μου να είναι φρέσκο χωρίς να είναι παραμορφωμένο. Οι γυναίκες κάνουν λάθος: Νομίζουν ότι θα πάρουν ένα χάπι και θα γίνει κάτι μαγικό πάνω τους ή θα κάνουν μια πλαστική και θ’ αλλάξει όλη τους η εμφάνιση! (Περιοδικό You-Μάρτιος 14)

Για τις ρυτίδες μου κάνω τα πάντα εκτός από το να παραμορφώνομαι. Κι όταν λέω τα πάντα, το εννοώ: από γυμναστική, υγιεινή διατροφή και κρέμες μέχρι επίσκεψη στον πλαστικό. Δεν είναι τόλμη να παραδέχεσαι ότι έχεις επισκεφθεί πλαστικό χειρουργό, αλλά απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας και του αυτονόητου. Με εντυπωσιάζει η αντιμετώπιση της πλαστικής χειρουργικής ως ταμπού. (Thema People-Σεπτέμβρης 14)

Για τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της:

Πάντα ήμουν κοκέτα αλλά καθόλου φιλάρεσκη. Τρελαίνομαι για τα ωραία ρούχα, δεν πάω ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς να είμαι σωστά "τοποθετημένη". Μου παίρνει ώρα για να ετοιμαστώ το πρωί με τα μπάνια, τη γυμναστική μου, τις κρέμες κλπ αλλά από εκεί και πέρα δεν ξανακοιτιέμαι στον καθρέφτη.
Βλέπω γυναίκες που διαλέγουν να φορέσουν ρούχα που τους τονίζουν τα ελαττώματα. Ποτέ δεν θα ακολουθήσω τη μόδα αν δεν μου αρέσει. Μία γυναίκα όταν περάσει τα 40 πρέπει να σκέφτεται πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να δείχνει σέξι και να φαίνεται ότι ακόμη κρατιέται. Είναι κάτι που έχει πολύ λεπτή ισορροπία με το να γίνεις γελοίος. Γι αυτό και λέω ότι έχω μεγαλώσει πάρα πολύ και προτιμώ να μου λένε ότι δεν φαίνομαι μεγάλη παρά να σχολιάζουν ότι παριστάνω τη μικρή. Αλλά χαίρομαι να μου λένε ότι είμαι πιο νέα απ’ ότι φαίνομαι. Αλλά δεν θα έκανα ποτέ τη μικρή γιατί δεν είμαι καθόλου μικρή.  (Joy με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Οκτώβριος 13)

Για το είδος γυμναστικής που κάνει:

Είμαι υποχρεωμένη να κάνω γυμναστική γατί είχα πρόβλημα με τη μέση μου. Κάνω γυμναστική με λάστιχα πατώματος για μέση, λαιμό και για όλο το σώμα επί 25 λεπτά. Έχω δει τεράστια διαφορά στους πονοκεφάλους και την ενέργεια που έχω. (Joy με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Οκτώβριος 13)

Για τη διατροφή της:

Η διατροφή μου είναι υγιεινή και δεν βαριέμαι ποτέ να παίρνω μαζί μου ολόκληρο ψυγειάκι. Τρώω τα αυτονόητα πράγματα που δεν παχαίνουν. Σαλάτες σχάρας, γιαούρτια, φρούτα κλπ. Δεν θα με δεις να πάρω τυρόπιτα ή σάντουιτς. Τρελαίνομαι για τις «βρωμιές» του δρόμου αλλά θα το κάνω πού και πού. Όταν τρώω πολύ βαριά και λιπαρά πράγματα αρρωσταίνω. Μπορώ να φάω τεράστιες ποσότητες σαλάτας ή φρούτων.

Το πρωί πίνω χυμό που περιέχει παντζάρι, καρότο και μήλο. Τρώω μία μπανάνα και τρία ακτινίδια, τέσσερα δαμάσκηνα, ξηρούς καρπούς, σπόρους, δηλαδή σουσάμι, βρώμη αλεσμένη, λιναρόσπορο και φαγόπυρο σε πάστα αλεσμένο με λινέλαιο. Τα ενδιάμεσα γεύματα μου είναι ελαφριά αλλά στεγνά, όχι λιπαρά. Τρώω πολύ σωστά. Δεν τρώω ψωμιά και γλυκά.

Όταν έκοψα τη σοκολάτα έτρεμαν τα χέρια μου. Μπορούσα να φάω 15 παγωτά στην καθισιά μου. Μια μέρα σηκώθηκα και είπα αυτό δεν θα μου βγει σε καλό γιατί είδα ότι όσο μεγαλώνουμε τα καίμε δύσκολα. Το έκοψα μαχαίρι γιατί τρία χρόνια υπέφερα και τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση.

(Joy με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Οκτώβριος 13)