Fifty shades of single! H Dakota Johnson xώρισε από τον Matthew Hitt

Η αποκάλυψη έγινε στο show της Ellen DeGeneres!
Fifty shades of single! H Dakota Johnson xώρισε από τον Matthew Hitt



Αντίθετα με τo Fifty shades of Grey, η Dakota Johnson είναι single!


H 25χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε πως είναι μόνη της. Άλλωστε ήταν ολοφάνερο το single status της, αφού εδώ περίπου και 3 μήνες, εμφανίζονταν παντού χωρίς τον Matthew Hitt.


Η Dakota μιλούσε στην Ellen DeGeneres για τον ρόλο της Anastasia Steele ώσπου η 57χρονη παρουσιάστρια την ρώτησε ξαφνικά και αυθόρμητα: " Έχεις σχέση;"
Η Dakota γέλασε αμήχανα και απάντησε: " Όχι".

Η πρωταγωνίστρια του Fifty shades of Grey αποκάλυψε πως την χρονιά που έρχεται θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα  για το επόμενο sequel, το Fifty Shades Darker.

Η κόρη της Melanie Griffith και του ηθοποιού Don Johnson ανέφερε πως οι γονείς της δεν έχουν δει ακόμα την ταινία. Η Dakota ντρέπεται για τις sexy σκηνές της ταινίας και νιώθει άβολα. Μάλιστα περιέγραψε και ένα σκηνικό με έναν ταξιτζή που της αποκάλυψε πως έχει δει την ταινία με την γυναίκα του και τους άρεσε πολύ, αλλά περίμεναν περισσότερες σκηνές sex.

H επόμενη ταινία της είναι το "Black Mass", όπου παίζει μαζί με τον Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Kevin Bacon, Peter Sarsgaard, Corey Stoll και τον Adam Scott.

Mήπως είναι ζευγάρι με τον Jake Gyllenhaal;