Kris Jenner : Ετοιμάζεται να ξεμπροστιάσει τον Tyga οn camera!

Το χρήμα και η φήμη είναι μεγάλος πειρασμός τελικά…
Kris Jenner : Ετοιμάζεται να ξεμπροστιάσει τον Tyga οn camera!



Η Kylie Jenner, η μικρότερη των Kardashians, είναι ζευγάρι με τον Tyga, έναν άσημο ράπερ. Αυτό δεν άρεσε από την αρχή στην… momager της οικογένειας, Kris, η οποία ετοιμάζει αποκαλύψει on air στο reality τους!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, η Kris μετά από έρευνα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian, ανακάλυψαν αυτό που πίστευαν από την αρχή: Πως ο 25χρονος Tyga έχει σχέση με την Kylie απλά για λεφτά και την φήμη!

«Όλοι από την αρχή ανησυχούσαν πως την έχει κοντά του για τα χρήματα της», ανέφερε πηγή από την οικογένεια και η πλέον η Kris έχει βάλει μπροστά το σχέδιο της: Να ρεζιλέψει τον Tyga μπροστά στις κάμερες και στα περισσότερα από 10 εκατομμύρια θεατές του Keeping Up With The Kardashians.

Όσο για την απόδειξη πως ο Tyga δεν έχει στον… ήλιο μοίρα και γυρνάει με τα χρήματα της Kylie, να σας αναφέρουμε πως το δώρο που της έκανε, η λευκή Ferrari, ήταν πληρωμένη από την ίδια!

Στο παρελθόν η Kris έχει αποδείξει πως δεν έχει ιδιαίτερες αναστολές για να προστατεύσει το οικοδόμημα των Kardashians που έχει χτίσει από το μηδέν, με την περιουσία της… βασιλικής οικογένειας των reality να αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια!

Έμπλεξες με τον λάθος άνθρωπο Tyga…