Angelina Jolie – Brad Pitt : Υιοθετούν και έβδομο παιδί από την Συρία

Μεγαλώνει η οικογένεια των Bradgelina!
Angelina Jolie – Brad Pitt : Υιοθετούν και έβδομο παιδί από την Συρία



Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η επιθυμία τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα θα υιοθετήσουν ακόμη ένα παιδάκι, συνολικά το έβδομο, από την Συρία!

Όπως αναφέρει το RadarOnline, οι… Bradgelina έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Συρία, η οποία πλήττεται από επιδρομές τζιχαντιστών. Μάλιστα η Jolie πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε ορφανοτροφείο στην Συρία για να επισπεύσει τις διαδικασίες.

«Σε ένα ταξίδι της στην Συρία γνώρισε σε ένα ορφανοτροφείο τρία παιδάκια, όλα αδέρφια. Το ένα από αυτά ήξερε αγγλικά. Η Angie έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε πως τον μπαμπά τους, τον πήραν οι στρατιώτες και πως το σπίτι τους βομβαρδίστηκε. Στον βομβαρδισμό πέθανε η μαμά τους…», ανέφερε πηγή κοντά στο διασημότερο ζευγάρι του Hollywood.

Η αρχική σκέψη της Angelina ήταν να υιοθετήσει και τα τρία αδέρφια, ωστόσο ο Brad αρνήθηκε.

«Θέλει πολύ χρόνο για να υιοθετήσεις ένα παιδί από την Συρία αυτή την περίοδο. Θα πάρει αρκετούς μήνες, ωστόσο η Angelina και ο Brad προσπαθούν να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία», προσέθεσε η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τρία παιδιά, τον 14χρονο Maddox από την Καμπότζη, τον 11χρονο Pax από το Βιετνάμ και την 10χρονη Zahara από την Αιθιοπία.

Διάβασε ΕΔΩ για την επιθυμία της κόρης της Angelina, Shiloh, να γίνει... αγόρι!