Sophia Loren : Οι Dolce and Gabbana κυκλοφόρησαν κραγιόν προς τιμήν της!

Με το κραγιόν να είναι μάλιστα αφιερωμένο σε εκείνη…
Sophia Loren : Οι Dolce and Gabbana κυκλοφόρησαν κραγιόν προς τιμήν της!



Το πρότυπο της αιώνιας ομορφιάς, η Sophia Loren, στα 81 της πλέον, συνεχίζει να εμπνέει τους σχεδιαστές μόδας. Ο οίκος Dolce &Gabbana, για να την τιμήσει κυκλοφόρησε το πρώτο κραγιόν της σειράς Loren, προς τιμήν της!

Σε χρώμα «φωτεινό κεράσι», το κραγιόν με το όνομα της Ιταλίδας ντίβας κυκλοφόρησε στην αγορά και σύμφωνα με τους σχεδιαστές, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, είναι ο δικός τους τρόπος για να πουν «ευχαριστώ» στην Loren.

«Το Sophia Loren No 1 είναι ο δικός μας τρόπος για να την ευχαριστήσουμε. Sophia σε ευχαριστούμε για την ομορφιά σου, για το ότι σε αγαπάει όλος ο κόσμος, σε ευχαριστούμε που είσαι ίνδαλμα και εικόνα της ιταλικής ομορφιάς. Είναι μια έμπνευση για εμάς και το γιορτάζουμε με αυτό το ξεχωριστό κραγιόν», δήλωσαν οι Dolce και Gabbana για το πρώτο κραγιόν της σειράς.

Στη καμπάνια για το Loren No 1 πρωταγωνιστεί η ίδια η Sophia, φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα, σε ένα concept που μας ταξιδεύει πίσω στα 64 χρόνια καριέρας της Οσκαρικής star.

«Sex symbol δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Αν έχεις γεννηθεί με αυτό, θα είσαι έτσι ακόμη και αν φτάσεις 100 ετών», είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια η Loren και στην καμπάνια για το Loren No 1 αποδεικνύει το πόσο αλήθεια έλεγε…

Δες ΕΔΩ το αφιέρωμα του FollowMe για την Sophia Loren