Τέλος και αυτός ο έρωτας: Jennifer Lawrence και Chris Martin δεν είναι πια μαζί!

Τι δεν μπόρεσε να δεχθεί η 24χρονη ηθοποιός και πήρε την οριστική απόφαση
Τέλος και αυτός ο έρωτας: Jennifer Lawrence και Chris Martin δεν είναι πια μαζί!



Η Jennifer Lawrence και ο Chris Martin έπειτα από μόλις 4 μήνες αποφάσισαν να χωρίσουν! Σύμφωνα με πληροφορίες του E! το διάσημο ζευγάρι, το οποίο ποτέ δεν είχε παραδεχθεί δημόσια την σχέση του, δεν είναι πια μαζί έπειτα από το δείπνο που είχε ο Chris με την πρώην γυναίκα του, Gwyneth Paltrow, στο Λος Άντζελες.

Όλα έγιναν λίγο πιο κάτω από το μαγαζί που έφαγαν, με την Gwyneth να βρίσκεται στο αυτοκίνητο της και τον Chris να την ακολουθεί πεζός από δίπλα. Οι paparazzi φωτογράφισαν την 42χρονη ηθοποιό να χαϊδεύει τρυφερά το πρόσωπο του τραγουδιστή των Coldplay στο Λος Άντζελες και η Jennifer Lawrence δεν χρειαζόταν να δει... κάτι περισσότερο! Μην μπορώντας να δεχθεί την πολύ καλή σχέση που είχε ο αγαπημένος της με την πρώην γυναίκα του, έδωσε το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η Jennifer και ο Chris έδειχναν να ζουν χαρούμενες στιγμές, με την διάσημη ηθοποιό να βρίσκεται και να στηρίζει από κοντά τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο της, παρά τις πολλές κινηματογραφικές υποχρεώσεις της. Τη μία πήγε στο Radio Music Festival με τους Coldplay τον Σεπτέμβριο, ενώ έδωσε το παρόν και στο Hollywood Bowl στην συναυλία των Kings Of Leon όπου τραγούδησε και ο Chris στις αρχές Οκτωβρίου.

Είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν μαζί από τον περασμένο Ιούνιο κι αφού είχαν χωρίσει και οι δύο με τους προηγούμενους συντρόφους τους. Ο τραγουδιστής προερχόταν από 10 χρόνια γάμου με την Gwyneth Paltrow, ενώ η Οσκαρική ηθοποιός είχε χωρίσει με τον Nicholas Hoult.

Η φωτογραφία που... ξεχείλισε το ποτήρι: