Επιτέλους, οι αδερφές Kardashians κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!

Η 34χρονη Kim, η 35χρονη Kourtney και η 30χρονη Khloe ποζάρουν με αυτοπεποίθηση για την συλλογή της σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας η οποία αναμένεται να ξεπουλήσει.
Επιτέλους, οι αδερφές Kardashians κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!



Είναι γνωστές σαν βασίλισσες του αμερικανικού ριάλιτι και παρότι σχεδόν όλοι γνωρίζουν (όλα) τα ονόματά τους κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποια είναι η δουλειά τους. Θα ήταν ωστόσο safe να πούμε ότι η δουλειά των αδερφών Kardashian είναι να προωθούν τον εαυτό τους και να τον «πουλάνε» πάρα πολύ ακριβά. Κι αν μη τι άλλο αυτό το κάνουν καλύτερα από οποιονδήποτε. 
 
Κι αυτή τη φορά βάζουν τα δυνατά τους για να πουλήσουν την νέα τους (5η κατά σειρά) συλλογή με ρούχα την οποία σχεδίασαν οι ίδιες για την Lipsy. Για να καταλάβει κανείς τι ακριβώς σημαίνει «λανσάρισμα δουλειάς» για τις αδερφές Kardashian αρκεί να αναφέρουμε πως για την φωτογράφιση των μοντέλων (των ίδιων δηλαδή) επιστρατεύτηκε η θρυλική φωτογράφος διασήμων, Ellen von Unwerth, η οποία μας έχει χαρίσει αριστουργήματα… 
 
Η 34χρονη Kim, η 35χρονη Kourtney και η 30χρονη Khloe ποζάρουν με αυτοπεποίθηση για την συλλογή της σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας η οποία αναμένεται να ξεπουλήσει (καθότι ποια fashionista ή κορίτσι της διπλανής πόρτας δεν θα ήθελε λίγη από τη λάμψη τους;). Οι ίδιες άλλωστε φρόντισαν να μας ενημερώσουν ότι σχεδίασαν τη συλλογή τους ανάλογα με τα ρούχα που εκείνες λατρεύουν να φοράνε ενώ σημαντικό ρόλο στη προώθηση της συλλογής παίζει και… η τιμή της. Τα περισσότερα κομμάτια είναι προσιτά σε όλα τα βαλάντια με τις τιμές να κυμαίνονται από 30 έως 150 ευρώ.