H Maria Menounos και ο διαβήτης – To συγκινητικό της post και πώς θα βοηθήσει και εσένα

Η περιπέτεια της υγείας της γνωστής παρουσιάστριας και η προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.
H Maria Menounos και ο διαβήτης – To συγκινητικό της post και πώς θα βοηθήσει και εσένα



Η Maria Menounos διαγνώστηκε πως βρίσκεται σε προ διαβητικό στάδιο και με ένα μήνυμά της μέσα από το Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για το πώς να προφυλαχθεί από την ασθένεια.

Μάλιστα ο πατέρας της Maria πάσχει από διαβήτη και έτσι η ελληνικής καταγωγής star βρίσκεται στο προ διαβητικό στάδιο και εκείνη.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά σπουδαία νέα! Πολλοί από εσάς ξέρουν πως ο πατέρας μου έχει διαβήτη τύπου 1, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είμαι προσεκτική στην ζωή μου. Τον περασμένο Μάρτιο έκανα εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είμαι προ-διαβητική. Φρίκαρα γιατί έβλεπα τον πατέρα μου να υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Τα καλά νέα είναι πως ο διαβήτης τύπου-2 είναι αναστρέψιμος! Είμαι σε επαφή με τον ενδοκρινολόγο, συνάντησα έναν διατροφολόγο και είμαι αποφασισμένη να το αντιστρέψω αυτό. Πριν λίγους μήνες έκανα ξανά εξετάσεις αλλά και χθες και τα αποτελέσματα ήταν σπουδαία. Βγήκα από το στάδιο του προ-διαβητικού. Το μοιράζομαι μαζί σας επειδή 30 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ πάσχουν από διαβήτη και τα 8 εκατομμύρια από αυτούς δεν το γνωρίζουν.

Όσοι έχουμε διαβητικούς στην οικογένεια μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε ΟΛΟΙ εξετάσεις. Έκανα κάποιες μικρές αλλαγές στην διατροφή μου και τα κατάφερα. Ελπίζω το μήνυμα αυτό να εμπνεύσει τον κόσμο και να κάνει εξετάσεις. Τρώω μπισκότα για να τα γιορτάσω! Η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε για να αποφύγουμε αυτές τις ασθένειες.

Τα οφέλη δεν είναι ΜΟΝΟ στο θέμα του διαβήτη. Καλή επιτυχία σε όλους!

ΥΓ: Έρχεται το βιβλίο μου για τους διαβητικούς αλλά και το τι πρέπει να τρώνε!».

Πραγματικά σπουδαίο το μήνυμα της Maria…

Διάβασε ΕΔΩ για την κόντρα της Menounos με την Giuliana Rancic