Πολυτάλαντη Cara! Έφτιαξε τη δική της μπάντα;

Τι άλλο θα κάνει πια αυτό το κορίτσι;
Πολυτάλαντη Cara! Έφτιαξε τη δική της μπάντα;



Η Cara Delevigne είναι το απόλυτο "εξαγώγιμο προϊόν" της Βρετανίας, στον χώρο του modelling. Μέχρι πριν περίπου ένα χρόνο, οπότε και αποφάσισε ότι "το έχει" και στην υποκριτική, κερδίζοντας τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Paper Towns.

Το ευρύ κοινό τη μαθαίνει από τη μεγάλη οθόνη το 2012, όταν συμμετέχει με ένα μικρό ρόλο στο "Άννα Καρένινα". Την ίδια χρονιά κερδίζει και το βραβείο για Μοντέλο της Χρονιάς. Η καριέρα της Cara έχει μόνο ανοδική πορεία.

Κι εκεί που περιμέναμε να τη δούμε με αγωνία στο Suicide Squad, πέσαμε πάνω στη φωτογραφία με την κιθάρα και σκεφτήκαμε "τι άλλο πια κάνει αυτό το πολυτάλαντο κορίτσι"; Ψάξαμε μήπως ετοιμάζει κάποια μπάντα και τελικά ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο παίζει κιθάρα (και ντραμς) αλλά τραγουδάει κιόλας. Ερασιτεχνικά προς το παρόν.

Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι της στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου οι υπεύθυνοι ενός μεγάλου καταστήματος που κατασκευάζουν χειροποίητες κιθάρες, κάλεσαν το 23χρονο supermodel στο μαγαζί τους, χαρίζοντάς της μια custom made ηλεκτρική κιθάρα. Η Cara, ενθουσιαμένη ανέβηκε στη μικρή σκηνή του μαγαζιού και τη "δοκίμασε" μπροστά στους fan της, με τους οποίους στη συνέχεια τράβηξε και μερικές αναμνηστικές selfie. 

Δες εδώ τις Cara Delevingne, Kate Moss και Jennifer Lopez γυμνές (ή σχεδόν γυμνές) στο Instagram.