Η Εllen Pompeo πιο sexy από ποτέ! Είδες τη νέα της φωτογράφιση για το Εntertainment Weekly;

Φοράει μόνο την ιατρική της ποδιά και τις κόκκινες γόβες της...
Η Εllen Pompeo πιο sexy από ποτέ! Είδες τη νέα της φωτογράφιση για το Εntertainment Weekly;



Τι κι αν έφτασε τα 45, τι κι αν έπρεπε να πεθάνει ο MacDreamy, τι κι αν έμεινε μόνη στην τηλεοπτική της ζωή; Η Meredith Grey, κατά κόσμον, Ellen Pompeo, έκανε (επιτέλους) την πιο sexy της φωτογράφιση.

Το είδαμε κι αυτό αν και δεν το περιμέναμε. Με αφορμή το νέο κύκλο της σειράς Grey's Anatomy που ξεκινάει οσονούπω (στην Ελλάδα μεταδίδεται από το Foxlife), η Ellen Pompeo, χάρισε στο αντρικό fan club της μια φωτογράφιση που θα έχουν να θυμούνται. Πέρασαν 12 χρόνια, μέχρι να μας δείξει τον sexy εαυτό της, αλλά οι ιθύνοντες του περιοδικού Εntertainment Weekly, τα κατάφεραν και την έπεισαν να φωτογραφηθεί, μόνο με την ιατρική της ποδιά και τις κόκκινες γόβες της.

Κι ενώ περιμέναμε να τη δούμε με μαύρα και πλερέζες να θρηνεί για τον Derek Shepherd, εκείνη δεν φόρεσε καν τα απολύτως απαραίτητα και χαμογέλασε λάγνα και όλο νόημα για το εξώφυλλο του περιοδικού. Μετά από αυτό εμείς απλώς απορούμε και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι πρόκειται να γίνει στο νέο κύκλο της σειράς "Grey's Anatomy" (αγόρια μην περιμένετε... Πέμπτη βράδυ θα μένουμε σπίτι και θα βλέπουμε τηλεόραση, #TGIT)!.

Συντονιστείτε γιατί έρχεται σύντομα, κι αν ισχύουν αυτά που διαβάσαμε το καλοκαίρι, ότι η τηλεοπτική Meredith θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του κολλητού της Dr Karev, τότε μάλλον δεν θα ξεκολλάμε και φέτος το χειμώνα από την τηλεόραση!

Δες εδώ το trailer του 12ου κύκλου της αγαπημένης σειράς.