Ο Αntonio Banderas άφησε μούσι και ερωτεύτηκε! Δες τον με τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας τον ανανέωσε!
Ο Αntonio Banderas άφησε μούσι και ερωτεύτηκε! Δες τον με τη νέα του σύντροφο



Ο Antonio Banderas (José Antonio Domínguez Banderas για την ακρίβεια) ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας μύθος! Ο γοητευτικός Ισπανός κατάφερε να κερδίσει αμέσως τις καρδιές των γυναικών με το που πρωτοεμφανίστηκε, ενώ η καριέρα του απογειώθηκε με την παρουσία του στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ "Atame!".

Μετά από 19 χρόνια γάμου και ένα παιδί με την ηθοποιό Melanie Griffith, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όμως αυτό δεν φαίνεται να τον πτόησε από το να ερωτευθεί ξανά!

Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση, φαίνεται εντελώς ανανεώμενος και αρκετά νεότερος ενώ μάλιστα αποφάσισε να αφήσει μούσι και η αλήθεια είναι πως του πάει πολύ!

Μπορεί το διαζύγιο του να μην έχει βγει ακόμα, όμως εκείνος δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου και το πήρε απόφαση επιτέλους να πάψει να κρύβεται, αφού κυκλοφόρησε με τη νέα του αγαπημένη, Nicole Kempel, πιασμένοι χεράκι χεράκι!

Ποια είναι όμως η Νicole Kempel, που απότελεσε την πέτρα του σκανδάλου; Ψηλή, ξανθιά από την Ολλανδία και αρκετά χρόνια νεότερη (δεν ξέρουμε ακόμα την ηλικία της αλλά υπολογίζουμε μεταξύ 35-38 έτη θα μάθουμε όμως!)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι γνωρίστηκε στο De Grisogno Fatale party στις Κάνες τον περασμένο Μάιο. Τέσσερις μέρες μετά, απόλαυσαν ένα ρομαντικό ταξιδάκι εν πλω στα παράλια της Γαλλίας.

Αυτό που μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση για την νέα αγαπημένη του Antonio, είναι πως εκτός από μια εντυπωσιακή γυναίκα είναι και αρκετά έξυπνη. Δεν είναι ούτε μοντέλο, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιάστρια τίποτα απ' όλα αυτά τα συνηθισμένα. Είναι σύμβουλος επενδύσεων σε μεγάλη τράπεζα! Ο 54χρονος Banderas όπως φαίνεται πέτυχε... διάνα αυτήν την φορά!

Λέτε μετά την σοφή επιλογή του George Clooney να παντρευτεί την Amal Alamuddin η οποία εκτός από όμορφη είναι και μια έξυπνη πετυχημένη δικηγόρος, να ακολουθήσει και αυτός την ίδια οδό;

Απ' ότι φαίνεται, όσο μεγαλώνει ο άντρας ωριμάζει και αναζητά το κάτι παραπάνω από μια απλώς εντυπωσιακή εμφάνιση...

Δες φωτογραφίες από την βόλτα τους στην Ισπανία: