MFW : O οίκος Roberto Cavalli επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ

Το σέξι attitude και τα animal print δεν θα μπορούσαν να λείπουν...
MFW : O οίκος Roberto Cavalli επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ



H εβδομάδα μόδας του Μιλάνου καλά κρατεί και όσο περνούν οι μέρες όλο πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα show παρακολουθούμε. Όλο το ενδιαφέρον, τόσο των media όσο και του κόσμου της μόδας μετατέθηκε στο fashion show του Roberto Cavalli. Φέτος η διαφορά με τις προηγούμενες collection ήταν εμφανής μιας και ο νέος creative director, Peter Dundas, έδωσε ένα αέρα ανανέωσης που τόσο χρειαζόταν ο αγαπημένος οίκος. 

Τα κλασικά στοιχεία όπως τα animal print , οι λάμψεις, οι στενές - σέξι γραμμές και τα maxi αέρινα φορέματα δεν έλειπαν, απλά ο Dundas κατάφερε να τα φέρει όλα στο σήμερα με ένα σύγχρονο και ιδιαίτερο τρόπο.

O νέος creative director (o οποίος έχει περάσει από τον οίκο Emilio Pucci), έκανε την διαφορά αφού κατάφερε να συνδυάσει το glamour, που ούτως ή άλλως είχε ο οίκος Cavalli, με υλικά όπως το τζιν ή την tie-dyed τεχνική.

Η μετάβαση από το κλασικό στο νέο, ήταν μια καλή επιλογή γιατί μπορεί πια να στοχεύσει στο νεανικό κοινό, χωρίς να σημαίνει ότι οι γυναίκες που σταθερά επιλέγουν τον οίκο, θα απογοητευτούν απο τη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή.

Δείτε την ανανεωμένη συλλογή, στην gallery που ακολουθεί.

Το street style στο Mιλάνο είναι απλά εντυπωσιακό, εδώ θα βρείτε τα αγαπημένα μας!