Η νέα σοκαριστική παραμόρφωση του Mickey Rourke!

Ήταν το απόλυτο αρσενικό στη δεκαετία του ’80. Πλέον δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς! Ούτε ο ίδιος του ο εαυτός...
Η νέα σοκαριστική παραμόρφωση του Mickey Rourke!



Ο Mickey Rourke απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό έξω από καφέ στο Beverly Hills, με το πρόσωπο του να είναι ακόμη πιο παραμορφωμένο από ότι στο παρελθόν από τις πλαστικές ενώ τα μαλλιά του είναι... ασημί πλέον!

Ο 62χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποτελούσε το είδωλο του sex για εκατομμύρια γυναίκες στη δεκαετία του ’80, φαίνεται πως έχει εθιστεί στις πλαστικές και πλέον δεν αναγνωρίζεται ούτε καν από τους συγγενείς του.

Με μια εμφάνιση αλά Renee Zellweger (επίσης τρομάξαμε να την γνωρίσουμε) ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Wrestler», η οποία του χάρισε υποψηφιότητα για όσκαρ Α’ Αντρικού ρόλου, ο Rourke για ακόμη μια φορά έδειξε πως δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος με το παρελθόν. Τα χείλη του ήταν εμφανώς πρησμένα από πλαστική επέμβαση, ενώ τα μαλλιά του ήταν ασημί.

Ο Mickey Rourke μεσουρανούσε στα 80’s και στις αρχές των 90’s, ωστόσο το 1991 αποφάσισε να γίνει boxer, κάτι το οποίο έκανε μεγάλη ζημιά στην εμφάνιση του και ξεκίνησε τις πλαστικές για να διορθώσει τις βλάβες. Η αλήθεια είναι πως ο πάλαι ποτέ super star είχε... σουλουπωθεί, ωστόσο φαίνεται πως ξανακύλησε στις πλαστικές...

Δείτε τις διαφορές και θα καταλάβετε...

Στα 80's

Στα 00's

Kαι σήμερα...