Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει γλώσσα και μιλάει! Οι celebrity με τις πιο αταίριαστες φωνές

Σήμερα έχουμε αποκαλυπτήρια!
Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει γλώσσα και μιλάει! Οι celebrity με τις πιο αταίριαστες φωνές



Βρέθηκε νερό στον Άρη, ο Άδωνις είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ και ο Μάκης Παντζόπουλος μίλησε! Πόσες άλλες εκπλήξεις να ζήσουμε σε αυτή τη ζωή; Το μόνο που μένει, είναι να δούμε την Περιστέρα με την haute coutoure τουαλέτα της από το New York. Κάτι, που δεν αργεί να γίνει. 

Ας σταθούμε όμως για λίγο στον Μάκη της Ελένης. Η κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το Καλημέρα», τον εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό του να πηγαίνει στο στούντιο του Alpha για την πρεμιέρα της συζύγου του. Το θεαματικό είναι ότι κατάφερε να του αποσπάσει την εξής πρόταση: «Παιδιά ντρέπομαι, εγώ δεν τα πάω καλά μ’ αυτά, γεια σας, γεια σας». 

Παρόλα αυτά, εμείς ένα μικρό σοκ το πάθαμε μιας και ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα ήταν τέτοια η χροιά του. Το physique του μας έκανε να περιμένουμε μία πιο μπάσα και μυστηριώδη φωνή.

Αντίθετα, αυτό που έφτασε στα αυτιά μας ήταν μια παιχνιδιάρικη χροιά που υποδεικνύει έναν τύπο που έχει χιούμορ και είναι εξωστρεφής άνθρωπος. Κοινώς, μας αιφνιδίασε μιας και ποτέ δεν καταφέραμε να τον γνωρίσουμε σαν προσωπικότητα. 

Το μόνο hint που είχαμε ήταν το παρακάτω βίντεο, αλλά και πάλι, το τοπίο ήταν κάπως θολό. 

Με αφορμή τον Μάκη, λοιπόν, αρχίσαμε να θυμόμαστε εδώ στο FollowMe τους celebrity που έχουν μη συμβατή φωνή σε σχέση με το παρουσιαστικό τους. 

Ευκλείδης Τσακαλώτος 

Όταν τον πρωτογνωρίσαμε σαν Υπουργό Οικονομικών, δεν περιμέναμε ούτε ότι θα μιλάει σπαστά ελληνικά, ούτε ότι θα έχει αυτή τη ρομποτική – αριστοκρατική φωνή. Το κόκκινο backpack και το χαλαρό στιλ του μας έκανε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. 

Irina Shayk 

Εδώ έχουμε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, που διαθέτει όμως μία από τις πιο λάθος φωνές. Κάνε κλικ παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοούμε. 

Kim Kardashian 

Αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους πώς είναι η φωνή της Kim Kardashian μάλλον δεν θα ξέρουν τι να σου απαντήσουν. Θα σου πούμε, λοιπόν, εμείς: Είναι ενοχλητική. Μάλιστα, η φράση «Kim Kardashian voice annoying» βγαίνει και ως προτεινόμενη στην αναζήτηση στην google. Σε συνδυασμό με κλάμα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να φτάσει στα αυτιά σου.  

David Beckham 

O πρώην άσσος του ποδοσφαίρου θα ήταν τέλειο ζευγάρι με την Irina Shayk. Ο κόσμος σχολίαζε την λεπτή φωνή του και μάλλον έκανε μαθήματα προκειμένου να κατεβάσει την τονικότητα. 

Γιώργος Λεβέντης 

Καταρχάς, ξέρει κανείς πού χάθηκε ο Γιώργος Λεβέντης; Παρόλο που η φωνή του ήταν το σήμα κατατεθέν του, όταν τον βλέπαμε στο X- Factor θέλαμε να του χτυπήσουμε την πλάτη ή να του προτείνουμε να βήξει δυνατά για να καθαρίσει ο λαιμός του. 

Nicholas Cage  

Ίσως από τους σταρ που συγκεντρώνουν τις περισσότερες αντιπάθειες. Όμως, πιστεύουμε ότι ο Nicholas Cage θα μπορούσε να είναι αγαπητός, αν η φωνή του δεν ήταν  πάντα βραχνή και υποτονική. 

Fran Drescher 

Νόμιζες ότι η νταντά Fran άλλαζε τη χροιά της φωνής της για το ρόλο της στη διάσημη σειρά; Ε λοιπόν όχι. Αυτή είναι η πραγματική της φωνή και μας θυμίζει κάτι από Janice στα «Friends». 

Παναγιώτης Στάθης

Συπαθέστατος ο παρουσιαστής του σταρ και πολύ χαρακτηριστική  η φωνή του αλλά αν ήταν στο χέρι μας θα του διαλέγαμε μία λιγότερο έντονη χροιά. 

Δες ΕΔΩ ποιοι celebrity κόπηκαν στο Proficiency.