Η Mila Kunis σχεδιάζει δαχτυλίδι μητρότητας για καλό σκοπό! (Photo)

Ένα πολύτιμο δώρο από μητέρα σε... μητέρα!
Η Mila Kunis σχεδιάζει δαχτυλίδι μητρότητας για καλό σκοπό! (Photo)



Η 31χρονη Mila Kunis μετά την γέννηση της κορούλας της Wyatt Isabelle πριν από ένα περίπου μήνα, αποφάσισε να σχεδιάσει ένα σμαραγδένιο “δαχτυλίδι μητρότητας” για καλό σκοπό.

Η ηθοποιός (που είναι παγκόσμια πρέσβειρα της εταιρίας κοσμημάτων Gemfields) σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Marina Β, δημιούργησε ένα 18 καρατίων κίτρινο-χρυσό σμαραγδένιο δαχτυλίδι τα έσοδα του οποίου θα πάνε για τη χρηματοδότηση ενός κέντρου μητρότητας στη Ζάμπια.

Η τιμή του κοσμήματος ανέρχεται στα 4.800 δολάρια, ενώ όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν για το έργο και την αναβάθμιση του κέντρου υγείας αλλά και την προσθήκη του νέου μαιευτηρίου.

Τι δήλωσε η Kunis ως μανούλα πλέον για αυτήν την συνεργασία; “Το να φέρνεις μία νέα ζωή στον κόσμο σηματοδοτεί την έναρξη ενός απίστευτου ταξιδιού. Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, κάθε πολιτισμός έχει τον δικό του τρόπο για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, συχνά με ένα δώρο για τη μητέρα ή το παιδί. Τα πράσινα σμαράγδια είναι παραδοσιακά σύμβολα της μητρότητας, της σοφίας και της ατέλειωτης αγάπης. Αλλά είναι επίσης σύμβολο της ελπίδας σε πολλούς πολιτισμούς, και έτσι τα έσοδα από αυτή τη συλλογή των “Δαχτυλιδιών Μητρότητας” θα ωφελήσoυν το άνοιγμα του Κέντρου Υγείας Gemfields Nkana.” 

Mπορείς να βρεις το δαχτυλίδι κάνοντας κλικ εδώ