Χαμός στην showbiz! Η Στάη με μαγιό στη Μύκονο, η Μπακοδήμου σταματάει την τηλεόραση και η Ρένεση τα έχει με τον Manu Chao!

Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει…
Χαμός στην showbiz! Η Στάη με μαγιό στη Μύκονο, η Μπακοδήμου σταματάει την τηλεόραση και η Ρένεση τα έχει με τον Manu Chao!



Κάθε μέρα στην showbiz είναι και διαφορετική. Πόσο διαφορετική; Τόσο που ο David Beckham μας έγινε Freddie Mercury (ή καπετάν-Αντρέας Ζέπος), η Έλλη Στάη μας εντυπωσίασε με το κόκκινο μπικίνι της και η Μαρία Μπακοδήμου κρεμάτι το... μικρόφωνό της!

Aπίστευτο και όμως αληθινό: Η Κλέλια Ρένεση είναι ζευγάρι με τον Manu Chao!

Tην φήμη την είχαμε ακούσει καιρό. Από τα μέσα καλοκαιριού για την ακρίβεια. Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao είναι ζευγάρι. Ναι, διαβάσατε καλά. Ο 54χρονος star της ethnic και η Ελληνίδα ηθοποιός είναι ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό Hello και μάλιστα είναι και πολύ ευτυχισμένοι! Εντάξει μια σύγχυση την περάσαμε γιατί ήταν λίγο unexpected!

O Manu Chao...

Kαι η Κλέλια Ρένεση...

Μαρία ξανασκέψου το…

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε πως θα την απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας για μια πενταετία ακόμα: «Ναι βέβαια. Μέσα στα σχέδιά μου είναι να κάνω τηλεόραση μάξιμουμ άλλα πέντε χρόνια. Αυτό είναι το πλάνο μου και ελπίζω να μου βγει. Το έχω συνδέσει με το ότι τα παιδιά μου θα έχουν τελειώσει το σχολείο και θα ξεκινούν τις σπουδές τους. Ο Νικήτας είναι 15 και ο Άρης τον Ιανουάριο θα γίνει 14 χρόνων».

Με το… μπικίνι της Έλλης!

Αφού είδε και αποείδε με τα πολιτικά η Έλλη Στάη (πολύ τρέξιμο είναι η αλήθεια) είπε να πάει στην Ψαρού στη Μύκονο να χαλαρώσει. Με το κόκκινο μπικίνι της να εντυπωσιάζει, η Έλλη μας έδειξε πως μια anchorwoman είναι και σέξι. Περιμένουμε τις απαντήσεις από τα αντίπαλα κανάλια…

(Φωτογραφίες από το περιοδικό ΟΚ)

Εεε μπαρμπά-David!

Ο David Beckham είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο. Στην τελευταία φωτογραφία που τον είδαμε ΔΕΝ είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο. Ίσως να μην είναι και στο Λονδίνο. Με ένα λευκό φανελάκι και μουστάκι (ΜΟΥΣΤΑΚΙ) α λα Freddie Mercury ο David δεν δίστασε να «τσαλακωθεί». Βασικά δεν τσαλακώθηκε, σκίστηκε αλλά τέλοσπαντων…

Παντρεύτηκε η Ελένη;

Εδώ δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη (γεια σου Μένιο) ανέφερε πως παντρεύτηκε. Μάλιστα ανέφερε πως το μυστήριο έγινε πριν γεννήσει την κόρη της, Μαρίνα. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Όχι! Γίνονται γάμοι την Σαρακοστή; Όχι! Ορίστε λοιπόν η απάντηση για το αν η Ελένη και ο Μάκης Παντζόπουλος παντρεύτηκαν…

Εσύ πόσο χρόνων κάνεις την Ρένια Λουιζίδου;

Η αλήθεια είναι πως όταν μάθαμε την ηλικία της ένα μικρό σοκ το πάθαμε. Την αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό You και είναι… «Είμαι γεννημένη το 1966 και τότε ήμουν 22. Δεν μου αρέσει το κυνήγι με τον χρόνο και όποιος το κάνει είναι χαμένος από χέρι. Γι αυτό τον λόγο δεν κρύβω την ηλικία μου»!

Μα τι έρωτας! Θαυμάστρια χούφτωσε (!) επί σκηνής την Katy Perry

OK, όλοι έχουμε τρέλα με έναν καλλιτέχνη. Αλλά όχι να ανέβουμε στη σκηνή και να αρχίζουμε να… αρπάζουμε ότι βρούμε! Η Katy Perry πάντως δεν φάνηκε να σοκάρεται (πολύ) όταν στην τεράστια συναυλία της στο Rio, θαυμάστρια (ναι θηλυκό) ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να πιάνει! Θα είχε πιει και… πέντε ποτηράκια παραπάνω!

 

Η Ναταλία Δραγούμη έγινε… κυλικειατζού!

Έτσι δεν λέγαμε την κυρία στο κυλικείο του σχολείου; Εεε, αυτό αποφάσισε να κάνει και η Ναταλία Δραγούμη καθώς όπως δήλωσε στο περιοδικό You ανησυχούσε για την σίτιση των παιδιών της στο σχολείο. Για την ακρίβεια έχει εταιρεία catering με τον σύζυγό της. Τι περιμένατε; Πως θα ξύπναγε στις 6; Εντάξει, είπαμε…

Usain Bolt: Ο άνθρωπος που χαστουκίζει (!) οπίσθια stripper πιο γρήγορα από τη σκιά του

Είπε ο απόλυτος star του στίβου και ρέκορντμαν στα 100 και 200 μέτρα να διασκεδάσει. Φταίει ο Usain Bolt που η stripper έκανε twerking μπροστά του; Του βγήκε το spanking από μέσα του… Μαζί με αρκετές χιλιάδες δολάρια!

Δες ΕΔΩ τον χθεσινό χαμό στην showbiz! Από τον Μάκη της Ελένης μέχρι τον Μαζωνάκη!