H sexy Irina Shayk στο πλευρό του Cristiano Ronaldo στο κόκκινο χαλί

O Πορτογάλος super star της Ρεάλ Μαδρίτης, σάρωσε στα βραβεία της ισπανικής Λίγκας ποδοσφαίρου, ωστόσο η Ρωσίδα καλλονή έκλεψε την παράσταση...
H sexy Irina Shayk στο πλευρό του Cristiano Ronaldo στο κόκκινο χαλί



Ο Cristiano Ronaldo πρόσθεσε ακόμη τρία βραβεία στην πλούσια τροπαιοθήκη του, με τον Πορτογάλο και την Irina Shayk να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!

Η 28χρονη Ρωσίδα βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στα βραβεία για την ανάδειξη των κορυφαίων του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου είδε τον Cristiano να... σαρώνει, κατακτώντας εκείνα του καλύτερου επιθετικού, του ομορφότερου γκολ αλλά και του MVP της σεζόν.

Η Ιrina έκλεψε όμως τις εντυπώσεις από τον επί τριετίας σύντροφο της, καθώς με την κόκκινη μακριά τουαλέτα της έκανε τα φλας να αστράψουν, την ίδια ώρα που ο 29χρονος Πορτογάλος φορούσε ένα ανθρακί κουστούμι. Το φόρεμα της Shayk είχε κοψίματα στη μέση, τα οποία τόνιζαν την εκπληκτική σιλουέτα της.

Η Irina βρέθηκε λίγες ημέρες πριν στις εξέδρες του «Santiago Bernabeu» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, έχοντας στο πλευρό της τον 4χρονο γιο του Cristiano. Κάτι που φούντωσε τις φήμες πως πολύ σύντομα το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας...

Λέτε να βάλει γκολ η Irina στην καρδιά του Cristiano Ronaldo;