Elle Macpherson : Έφτασα ένα βήμα πριν τη νευρική ανορεξία

Η ομορφιά απαιτεί μερικές φορές πολύ μεγάλες θυσίες. Και επικίνδυνες…
Elle Macpherson : Έφτασα ένα βήμα πριν τη νευρική ανορεξία



Η Elle Macpherson έχει γράψει την δική της ιστορία στο modeling. Αμέτρητα χιλιόμετρα στα catwalks. Πίσω από την επιτυχία του 51χρονου supermodel ωστόσο κρύβονται δύσκολες καταστάσεις και άγνωστες πτυχές που αποκάλυψε η ίδια.

«Έβαζα τα παιδιά μου για ύπνο στις 9 το βράδυ και εγώ κοιμόμουν στις 3 τα ξημερώματα. Ξυπνούσα στις 6 το πρωί. Νόμιζα πως όλο αυτό ήταν πραγματικά παραγωγικό. Άρχισα να χάνω βάρος. Έτρωγα και γυμναζόμουν αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν. Είχα πάθει διαταραχές στην πέψη μου. Ήμουν ένα βήμα πριν τη νευρική ανορεξία», δήλωσε η Elle στο video της εταιρείας της WelleCo, η οποία παράγει superfoods.

Μάλιστα η Elle αποκάλυψε και μια σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, άγνωστη στον Τύπο, όταν πριν από δυο χρόνια ανακαλύφτηκε ένας όγκος στο στήθος της: «Νόμιζα πως είχα καρκίνο. Ήμουν στην Βρετανία για τα γυρίσματα του Next Top Model. Δεν μπορούσα να πάω σε έναν γιατρό, πανικοβλήθηκα. Μετά από 4 εβδομάδες έκανα βιοψία και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Πλέον το «Κορμί», όπως ήταν το παρατσούκλι της Elle, προσπαθεί να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στα 51 της μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ