Αλέξης Γεωργούλης: Όσα έμαθα κοντά στον γόη της Ελλάδας

«Δεν πειράζει που είσαι 100 κιλά, κάποια μέρα μπορεί να γίνεις και εσύ sex symbol». Και άλλα μαθήματα ζωής....
Αλέξης Γεωργούλης: Όσα έμαθα κοντά στον γόη της Ελλάδας



Κοίτα να δεις που ο Αλέξης Γεωργούλης έφτασε 41 χρονών! Για πότε τον ανακαλύψαμε στο «Είσαι το ταίρι μου», έγινε sex symbol, αγοράσαμε τις αφίσες του, έφυγε για Hollywood,  πάχυνε, αδυνάτισε και για πότε ξαναήρθε στην Ελλάδα ούτε που το καταλάβαμε.

Σήμερα, λοιπόν, που έχει γενέθλια αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την ύπαρξη και το σεξ απίλ του σκεπτόμενες όσα μας δίδαξε τόσα χρόνια.

Ποια είναι τα μαθήματα ζωής που πήραμε από τον Αλέξη Γεωργούλη;

Δεν πειράζει που είσαι 100 κιλά. Κάποια μέρα μπορεί και εσύ να γίνεις sex symbol. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι στο παρελθόν ήταν αρκετά παχύς, ενώ μόλις τον περασμένο Απρίλιο ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά του. 

Και 80 κιλά να είσαι δεν πειράζει. Κάποια μέρα μπορεί ένας άντρας σαν τον Αλέξη Γεωργούλη να αντιληφθεί το σεξ απίλ σου και να σε ερωτευτεί.

Η ζωή βέβαια, έχει δείξει συνήθως ότι τα μοντέλα, πάνε με τα μοντέλα. Η παρακάτω φωτογραφία είναι τυχαία...

Τα άσχημα μούσια θα είναι πάντα άσχημα όσο ωραίος και να είναι ο άντρας που τα διαθέτει.

Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά.

Οι άντρες με χιούμορ είναι σέξι.  

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την αγκαλιά ενός μεγαλόσωμου άντρα.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου στο Χόλιγουντ καν' το! Δεν πειράζει και να γυρίσεις πίσω με άδεια χέρια. Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τη ζωή σου χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξεις στιλ.

Αν βρεις άντρα που θα σε πιάσει έτσι, παντρέψου τον.  

Ο καλύτερος τρόπος για να τρελάνεις τα media είναι να μιλάς γενικά και αόριστα για τη σχέση σου και να επιμένεις ότι είστε φίλοι και όχι ζευγάρι.

Οι άντρες που κλαίνε και το παραδέχονται ανεβαίνουν level στην εκτίμησή μας. Και ο Αλέξης αν κρίνουμε από τη δήλωσή του στο DownTown ανήκει σε αυτή την κατηγορία: «Τα έχω κάνει όλα. Έχω κλάψει σαν το κουτάβι για μια γυναίκα, έχω παρακαλέσει έξω από το παράθυρο της, στα σκαλοπάτια της, μέσα στην άγρια νύχτα. Όχι μια. Πολλές φορές».

Να έχεις καλές επαφές με τους ανθρώπους που έχουν διασυνδέσεις. Δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να τους αξιοποιήσεις. 

Ένα καλό βίντεο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Η Νία Βαρντάλος τον επέλεξε για το ρόλο του στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά» χωρίς να τον έχει δει από κοντά.

Η απιστία τελικά ίσως δεν είναι και κάτι τόσο τραγικό. «Με το κέρατο δεν μασάω. Μου έχει τύχει.... εσένα δεν σου έχει τύχει; Με το κέρατο δεν έχω πρόβλημα» είχε πει στην εκπομπή «Βράδυ» το 2010. 

Δες ΕΔΩ τους πιο σέξι celebrity με καμπύλες και κοιλίτσα.