Η Leighton Meester δεν είναι η Blair Waldorf

Η Leighton μεγαλώνει, αλλάζει και προχωράει μπροστά, αποδεικνύοντας ότι έχει μεταμορφωθεί σε μία δυναμική γυναίκα που δεν ξεπερνά μόνο την Blair Waldorf αλλά και το Hollywood στο σύνολό του.
Η Leighton Meester δεν είναι η Blair Waldorf



Η επανεφεύρεση της Leighton Meester είναι ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογράφιση της ηθοποιού στο εξώφυλλο του περιοδικού Nylon για τον μήνα Νοέμβριο, δίνοντάς μας να καταλάβουμε για ακόμη μία φορά ότι η Leighton δεν είναι πια η Blair Waldorf. Στην πραγματικότητα έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό…

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

Υπάρχουν κάποιοι ρόλοι που σημαδεύουν τους ηθοποιούς για αρκετό καιρό, πολλές φορές και για όλη τους τη ζωή. Στην περίπτωση όμως της Leighton Meester είναι πραγματικά κρίμα να μιλάμε ακόμα για την κακομαθημένη Blair, όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει απομακρυνθεί δεκάδες χιλιόμετρα από το Upper East Side.

Χωρίς να ξεχνάει την επιτυχία που της χάρισε το Gossip Girl, η Leighton μεγαλώνει, αλλάζει και προχωράει μπροστά, αποδεικνύοντας ότι έχει μεταμορφωθεί σε μία δυναμική γυναίκα που δεν ξεπερνά μόνο την Blair Waldorf αλλά και το Hollywood στο σύνολό του. «Όταν ξεκίνησα να παίζω στη σειρά ήμουν τόσο μικρή, και όταν αυτή ολοκληρώθηκε, ήθελα να κάνω πράγματα που με ενθουσίαζαν και με προκαλούσαν περισσότερο, που ήταν πιο πολύ εγώ – ταίριαζαν στο ενήλικο γούστο μου. Φυσικά και δεν νιώθω τίποτα λιγότερο από ευγνωμοσύνη και αγάπη για την εμπειρία που είχα εκείνη την περίοδο της ζωής μου» εξομολογείται η ηθοποιός.

«Όσο αφορά τα σενάρια, οι ρόλοι που θέλουν τις γυναίκες δυναμικές και να ξεχωρίζουν από μόνες τους είναι λίγοι και σπάνιοι. Οπότε αυτό που αγάπησα σε αυτούς τους ρόλους (Life Partners και Like Sunday, Like Rain) είναι ότι κανένας από αυτούς δεν επικεντρώνεται γύρω από μία ρομαντική σχέση. Είναι πραγματικοί άνθρωποι, με ελαττώματα και πραγματικά απολαμβάνω να τους υποδύομαι. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν κι εμένα» συμπληρώνει σχετικά με τους γυναικείους ρόλους στο Hollywood.  

Με το pop/rock άλμπουμ της, που κυκλοφορεί σήμερα, τη συμμετοχή της στο Broadway και τον νέο της ρόλο στην επερχόμενη ρομαντική κομεντί Life Partners, μπορούμε να πούμε ότι Leighton έχει μπει σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο και η φωνή της αρχίζει να έχει δύναμη στον χώρο.  «Οι πιο πολύ άνθρωποι που γνωρίζω παντρεύονται. Μετά θα ακολουθήσουν τα παιδιά. Μου αρέσουν όσα κάνεις ως ενήλικας, καθώς μεγαλώνεις. Μου αρέσει να έχω δικό μου σπίτι. Έχω και σκύλους» λέει η Leighton, αναφερόμενη στο γεγονός ότι πλησιάζει τα τριάντα.

Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το καινούριο της άλμπουμ