H Nicole Kidman στο Interview: Στην ωραιότερη φωτογράφιση της ζωής της

Πιο sexy δεν την έχεις ξαναδεί.
H Nicole Kidman στο Interview: Στην ωραιότερη φωτογράφιση της ζωής της



Μπορεί να τη θεωρείς ψυχρή. Παγωμένη σαν πορσελάνινη κούκλα. Αυτό όμως που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις με τίποτα, είναι ότι η Nicole Kidman είναι μια ηθοποιός με τεράστια γκάμα, που έχει παίξει σε αρκετά αριστουργήματα της μεγάλης οθόνης (ενδεικτικά θυμήσου το Dogville του Lars von Trier ή τις Ώρες του Stephen Daldry).

Η φωτογράφιση στο Interview ήρθε στα 48 της χρόνια, για να μην αμφισβητούμε και κάτι ακόμα: Το ανυπέρβλητο chic sexiness της. Σε συνδυασμό δε, με τη συνέντευξή της, καταλάβαμε και πόσο cool άτομο είναι.

Η συνέντευξη δόθηκε στο σκηνοθέτη της ταινίας The Paperboy, Lee Daniels, στην οποία πρωταγωνίστησε η ίδια το 2012 στο πλευρό των Matthew McConaughey, Zac Efron και John Cusack (αυτή ήταν μια κακή ταινία αλλά η Nicole απέδωσε άρτια το ρόλο που της είχε δωθεί).

Είπε πολλά. Αλλά τίποτα για την προσωπική της ζωή (με τα δημοσιεύματα του γάμου της θετής της κόρης που δεν απαγόρευσε τόσο σε εκείνη όσο και στον Tom Cruise να παραβρεθούν, να γίνονται πρώτο θέμα παγκοσμίως).

"Το όλο θέμα με το να είσαι ηθοποιός είναι να μπορείς να "συνδεθείς". Στο θέατρο, που εμφανίζομαι τώρα, όταν ανεβαίνεις στη σκηνή, ακόμα κι αν είναι η πρώτη σου παράσταση, πρέπει να παίξεις. Τότε λέω στον εαυτό μου "just do the work". Το βλέπω έτσι για να μην αγχώνομαι. 

Γιατί αν το καλοσκεφτείς είμαστε τόσο τυχεροί οι ηθοποιοί. Παίζουμε. Και πληρωνόμαστε για αυτό. Είμαστε τα παιδιά στο σχολείο που δεν μεγαλώνουν ποτέ, που πάντα υποδύονται ότι είναι κάποιος άλλος και μερικές φορές πείθουν και τον εαυτό τους.

Είναι μαγεία το επάγγελμα του ηθοποιού. Για εμένα τουλάχιστον που δεσμεύομαι 100%. Γιατί όταν δεσμεύεσαι και το ζεις 100%, και "μπαίνεις" μέσα σε αυτό και έχεις και τη στήριξη της υπόλοιπης ομάδας, η εμπειρία είναι μοναδική".

Δες εδώ τη συνέντευξή της στη Vogue. Εκεί είχε μιλήσει για το διαζύγιό της, τα παιδιά της αλλά όχι για τη Σαϊεντολογία (εξήγησε όμως γιατί).