Ελένη Μενεγάκη : Έγκυος ξανά; Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Φαίη Σκορδά; Χαμός στην showbiz

Ο κακός… χαμούλης και σήμερα!
Ελένη Μενεγάκη : Έγκυος ξανά; Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Φαίη Σκορδά; Χαμός στην showbiz



Τι μπορεί να γίνει μέσα σε 24 ώρες στον μαγικό κόσμο της showbiz; Άπειρα! Η Ελένη Μενεγάκη πρόλαβε να μείνει ξανά έγκυος, η Φαίη Σκορδά μίλησε για τις πλαστικές της και η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε πως δεχόταν βία από σύντροφό της!

Ελένη καλή λευτεριά!

Δεν έχουν περάσει γεμάτοι έξι μήνες από την ημέρα που γέννησε η Ελένη Μενεγάκη και η εθνική παρουσιάστρια ξεκίνησε άθελα (;) της ένα νέο σήριαλ. Είναι έγκυος για 5η φορά; Πως ξεκίνησε όμως η φήμη… Στην εκπομπή της Τετάρτης (7 Οκτωβρίου) ο σκηνοθέτης της εκπομπής Ελένη έκανε ζουμ στην κοιλιά της, η Ελένη άρχισε να την χαϊδεύει στοργικά και… αυτό ήταν!

Να το επίμαχο καρέ...

Ποιος χτύπησε την Μελίνα;

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα σωματικής βίας σε σχέση της: «Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα “να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου”».

Φαίη πόσες πλαστικές έχεις κάνει;

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κάνει πλαστικές. Δεν ήθελε και πολύ να… αρπαχτεί και βοήθησε και ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό. Όλα αυτά στο πλατό του Πρωινού: «Παιδιά τι με κοιτάτε έτσι; Αυτό πάλι που λένε για μένα ότι έκανα πλαστική στο πρόσωπο; Παιδιά όλα εγώ τα έκανα; Πάντως η μύτη μου δεν έχει αλλάξει... Μία φωτογραφία με φωτοσκίαση και ρετούς ανέβασα... και...»!

Μαρία Ηλιάκη – Κατερίνα Καινούργιου. Awkward…

Μια αμηχανία την νιώσαμε και εμείς όταν είδαμε στο γραφείο την Κατερίνα Καινούργιου να μιλά στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 για την Μαρία Ηλιάκη. Ναι, την Μαρία που είναι στο πάνελ και ήταν φίλη με την Κατερίνα. Ναι, ήταν ξανά ο Γιώργος Λιάγκας αυτός που άναψε το φυτίλι…

«Όχι, δεν μιλάω με την Μαρία. Δεν θα το συνεχίσω αυτό τώρα. Αυτό έχει τελειώσει πάρα πολύ καιρό», είπε η Κατερίνα και ο Γιώργος Λιάγκας έριξε το καρφί του:  «Μη στεναχωριέσαι, ούτε εμένα μου ευχήθηκε για καλή σεζόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μαρία Ηλιάκη κι εκείνη σχολίασε: «Με είδες να στεναχωριέμαι; Έτσι κι αλλιώς τις ευχές όταν δεν τις αισθάνεσαι δεν τις δίνεις».

Για να τελειώσει η συζήτηση με την Μαρία να λέει στον Λιάγκα: «Γιώργο σε παρακαλώ, πάμε παρακάτω, είναι αστείο πια! Ναι, δεν μιλάμε, τέλος! Τελείωνε Γιώργο»!

To Πρωινό VOL 3: Εσώρουχα με κλειδαριές!

Τέτοιο τρολάρισμα δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν καλεσμένο τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος προ μηνών είχε δηλώσει πως έχει κάνει σεξ με 4 χιλιάδες γυναίκες. Τι έκαναν οι παρουσιαστές για να είναι… σίγουροι; Εμφάνισαν εσώρουχα με κλειδαριές! Όχι, αλήθεια!

Πόσο τρυφερή η Δέσποινα Βανδή!

Μας έλιωσε η καρδιά με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το πανέμορφο σκυλάκι της!

Ο Λάκης και ο… σκυλάκης!

Μιας και πιάσαμε τα ζώα, είδαμε και τον Λάκη Γαβαλά να μεταφέρει τον σκύλο του μέσα στην τσάντα του. Τόσο απλά!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Μια περίεργη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη είδαμε στο Instagram παρέα με τον κολλητό της Δημήτρη Ουγγαρέζο. Και μας γεννήθηκε η απορία: Είναι η Μαίρη η κοπέλα; Γιατί δεν μας μοιάζει ιδιαίτερα…

Ο Γιάνης και οι 1100!

Είδαμε ένα video που δείχνει πως οι 1101 θα αλλάξουν την κοινωνία. Με τρέιλερ που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε 300 και Ημέρα Ανεξαρτησίας, δεν καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό το video. Eίναι κόμμα; Είναι κίνηση πολιτών; Η απάντηση 1η Νοεμβρίου!

Να ζήσετε, να ζήσετε! Νύφη η Στέλλα Μπεζαντάκου

Η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο σύντροφος της, Χρήστος Γκίκας, παντρεύτηκαν στην Ανάβυσσο μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Με λιμουζίνα έφτασε η Στέλλα στην εκκλησία, με άμαξα αποχώρησε.

Να ζήσετε!

Δες ΕΔΩ την Ελένη Μενεγάκη να οδηγεί... αγροτικό!