Jamie Mazur: Ο αρραβωνιαστικός της Alessadra Ambrosio μας αρέσει πολύ

Ποιος είναι ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών του Αγγέλου της Victoria’s Secret; Ψάξαμε και βρήκαμε!
Jamie Mazur: Ο αρραβωνιαστικός της Alessadra Ambrosio μας αρέσει πολύ



Ότι η Alessandra είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, είναι γνωστό. Ότι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, πάλι είναι γνωστό. Ότι έχει δυο πανέμορφα παιδάκια το έχουμε δει στις φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει, τόσο στα social, όσο και στον Τύπο. Αλλά ότι ο σύντροφός της είναι τόσο γοητευτικός, το είχαμε παρατηρήσει;

"Σερφάροντας" σήμερα πεσαμε πάνω σε κάποιες φωτογραφίες από έξοδο του ζευγαριού σε night club του δυτικού Hollywood και εκτός του ότι πάθαμε για ακόμα μία φορά πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της Αmbrosio, παρατηρήσαμε ότι δίπλα της στεκόταν ένας πολύ, πολύ ωραίος άντρας. Ο αρραβωνιαστικός της και πατέρας των παιδιών τους, Jamie Mazur.

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη 10 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 7 ετών, την Anja και τον 3χρονο Noah. Ο γοητευτικός Jamie κατάγεται από την California και του ανήκει μια ιδιαιτέρως κερδοφόρα επιχειρηση (αξίας $20 εκατ.), με την επωνυμία Underground Denim, που περιλαμβάνει πολύ ισχυρά brand όπως τα True Religion, AG, Blue Cult, Rock & Republic. 

Αυτό όμως που μας γοήτευσε περισσότερο στον Jamie Mazur (εκτός από τα ωραία του μάτια), είναι η αγάπη για την οικογένεια του. Σταλκάραμε το Instagram του και τα παιδιά του είχαν τον απόλυτο, πρωταγωνιστικό ρόλο. Φαίνεται πως η  Alessandra, πέτυχε διάνα.

Αλλά όταν μιλάμε για γοητευτικό άντρα, κυρίως αναφερόμαστε σε έναν: Michael Fassbender. Δες εδώ γιατί.