H Κim Kardashian έγινε μητέρα και ακόμη πιο sexy

Η 34χρονη τηλεπερσόνα εξομολογήθηκε πως ο ερχομός της κόρης της, North, την έκανε να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση της.
H Κim Kardashian έγινε μητέρα και ακόμη πιο sexy



Η Kim Kardashian είναι εδώ και 16 μήνες πλέον μητέρα, κάτι το οποίο την κάνει να νιώθει περισσότερο sexy από όσο ήταν στο παρελθόν. Όχι ότι είχε ανάγκη...

«Το στυλ μου έγινε ακόμη πιο sexy από τότε που έγινα μητέρα. Πολλοί θα περίμεναν πως δεν θα ήταν έτσι και πως θα φορούσα πουλόβερ και ίσια παπούτσια, αλλά πραγματικά δεν νιώθω καμία τέτοια ανάγκη», τόνισε στο περιοδικό Grazia η Kardashian η οποία είναι παντρεμένη με τον 37χρονο rapper Κanye West από τον Μάρτιο, έχοντας αποκτήσει την North.

Η πρωταγωνίστρια του reality «Keeping Up With The Kardashians», έχει κάνει την κόρη της fashionista καθώς προσπαθεί να της φοράει ρούχα τα οποία ταιριάζουν με το δικό της ντύσιμο, με την 34χρονη Kim να σχολιάζει για τις στυλιστικές επιλογές της μικρής: «Μου αρέσει να της φοράω ουδέτερα χρώματα όπως και στον Kanye (ναι, ντύνει και τον σύζυγο της). Δεν μου αρέσουν τα φωτεινά χρώματα».

Έγινε ακόμη πιο sexy η Kim. Φανταστείτε να κάνει και δεύτερο παιδί...

Έχει κάνει πάντως μερικές αποκαλυπτικότατες και sexy εμφανίσεις μετά τη γέννηση της North, δεν συμφωνείτε;