Jessica Chastain : Με punk style στο εξώφυλλο του W

Δεν το περιμέναμε από την 38χρονη superstar…
Jessica Chastain : Με punk style στο εξώφυλλο του W



H Jessica Chastain είναι η καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της. Τόσο που δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την συντηρητική εμφάνισή της για το περιοδικό W τολμώντας να βάψει τα μαλλιά της… ροζ!

Η 38χρονη, η οποία έχει ήδη δυο υποψηφιότητες για Oscar στο παλμαρέ της, δήλωσε πως έχει στόχο να παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα της τον κακό (!) στον James Bond, σχολιάζοντας: «Είναι όνειρο ζωής να παίξω σε μια ταινία Bond. Ο κόσμος με ρωτάει αν θέλω αν γίνω Bond girl και του λέω πως απλά δεν μου αρέσει. Θέλω να παίξω τον κακό!».

Η κοκκινομάλλα star, η οποία από το 2011 έχει πρωταγωνιστήσει σε 7 blockbuster , παραδέχτηκε πως οι συχνές αλλαγές στους ρόλους της έχουν αρχίσει και την… μπερδεύουν: «Συχνά αναρωτιέμαι ποια είναι η πραγματική Jessica. Νομίζω πως η ευελιξία είναι καλό πράγμα αλλά συχνά προκαλεί και δυσκολίες. Τόσο για μένα, όσο και για το κοινό».

Πάντως, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Jessica είναι ένας πραγματικός «χαμαιλέων» μιας και ακόμη και με punk look καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Και μάλιστα πολύ…

Δες ΕΔΩ την απίστευτη ιστορία που έχει το σπίτι της Jessica Chastain που είναι... στοιχειωμένο!