H 13χρονη κόρη της Cindy Crawford είναι supermodel σαν την μαμάς της!

Το 45χρονο μοντέλο μεσουρανούσε στις πασαρέλες του κόσμου στη δεκαετία του ‘90 και φαίνεται πως το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από την μηλιά!
H 13χρονη κόρη της Cindy Crawford είναι supermodel σαν την μαμάς της!



Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, φαίνεται πως σύντομα θα ακολουθήσει τον δρόμο της μαμάς της, καθώς οι πόζες της στο φακό είναι... supermodel!

Η 13χρονη Kaia φωτογραφήθηκε από τον 15χρονο αδερφό της Presley, με την μικρή να θυμίζει την μητέρα της τόσο στις πόζες όσο και εμφανισιακά (κάτι το οποίο φυσικά είναι λογικό). Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκτός από τη Cindy Crawford και ο μπαμπάς της, Rande Gerber, ήταν μοντέλο στα 90’s!

Αυτό φαίνεται άλλωστε και στις πόζες της μικρής, η οποία φωτογραφήθηκε από τον αδερφό της με την 45χρονη Cindy να ποστάρει στο Instagram γεμάτη περηφάνια τα κατορθώματα των παιδιών της, σχολιάζοντας : «Λατρεύω να βλέπω τα παιδιά μου να δουλεύουν μαζί».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaia αναλαμβάνει χρέη μοντέλου και ο Presley φωτογράφου, καθώς τα δυο αδέρφια ξεκίνησαν να ποστάρουν στον λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες από τον περασμένο Ιούνιο. Φαίνεται, πως βρήκαν τον δρόμο τους από μικρά τα παιδιά της Cindy και του Rande

Η ομοιότητα πάντως με την Cindy, μάλλον θα εξασφαλίσει πολύ σύντομα στην Κaia συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων...