Χαμός στην showbiz! O Λιάγκας τα βάζει με την Μπεκατώρου, ο Παπαζήσης στειρώθηκε και ο Ρουβάς παντρεύεται!

Αποκαλύψεις και τσακωμούς έχει το μενού!
Χαμός στην showbiz! O Λιάγκας τα βάζει με την Μπεκατώρου, ο Παπαζήσης στειρώθηκε και ο Ρουβάς παντρεύεται!



Μια ωραία ατμόσφαιρα! Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε on air με την Μαρία Μπεκατώρου, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε πως στειρώθηκε και οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα Σόδομα!

Καλέ, στην ίδια ομάδα είστε!

Ποιος είδε τον Γιώργο τον Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε! Ο παρουσιαστής του Πρωινού ΑΝΤ1 σχολίασε το γεγονός πως το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου θα μπει πρώτο στη νέα της εκπομπή με τον Νίκου Μουτσινά και… δεν κρατήθηκε: «Θα μπει πρώτο το όνομα της Μπεκατώρου, προφανώς επειδή είναι η πιο παλιά. Προϋπηρεσία στο Telecity είχε, μην τρελαθούμε τώρα! Ο Μουτσινάς έχει περισσότερα χιλιόμετρα σε Α΄ Εθνική. Ο Μουτσινάς είναι μεγαλύτερο όνομα από την Μπεκατώρου. Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγάλο όνομα θα είναι ο Μουτσινάς»!

Φανταστείτε να μην ήταν και στο ίδιο κανάλι…

Πώς να μην έχουμε υπογεννητικότητα;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι εδώ και λίγους μήνες πατέρας, ωστόσο μάλλον θα μείνει πατέρας ενός. Όχι, δεν χώρισε με την Βανέσσα Αδαμοπούλου αλλά έκανε… στείρωση! Έτσι τουλάχιστον δήλωσε: «Τι δεύτερο; Στειρώθηκα. Ξέχασα να σας το πω μου έχουν κάνει στείρωση. Δεύτερο δεν παίζει. Ιάσονας το όνομά του... Είναι ίδιος εγώ!». Εμείς το χέρι μας στη φωτιά ότι κάνει πλάκα, δεν το βάζουμε!

Να το πάρεις το κορίτσι!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν σχέση 10 χρόνια και 3 παιδάκια. Γάμο δεν έχουμε. Ακόμη δεν έχουμε. Γιατί όπως είπε ο εθνικός μας star δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό σύντομα. Πότε; Σήμερα, αύριο, σε 10 τέρμινα, ποιος ξέρει; «Με την Κάτια δεν παντρευτήκαμε, γιατί απλά δεν έτυχε. Όχι επειδή θέλαμε να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό. Ο γάμος μας είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή». Τάδε έφη στο talk show Τετ-α-τετ στην κυπριακή δημόσια τηλεόραση.

Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα!

Θυμάστε την Σαπφώ Νοταρά που το έλεγε στο «Αχ αυτή η γυναίκα μου»; Εεε τώρα μπορούν να το λένε και στην Ιορδανία καθώς οι ερευνητές ανακοίνωσαν πως η βιβλική πόλη που κατέστρεψε ο Θεός λόγω των αμαρτιών της… βρέθηκε! Το μόνο που λείπει είναι να βρουν παραέξω και την γυναίκα του Λοτ που έμεινε στήλη άλατος και… κλείσαμε!

Άσε μας Kylίτσα μου…

Η Kylie Jenner δήλωσε ευθαρσώς πως η μαμά της δεν την αφήνει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Όχι, αλήθεια αυτό είπε. Εννοείται πως δεν την πίστεψε κανένας καθώς σε ηλικία 18 ετών είναι διαφορετική από όταν γεννήθηκε. Και όχι με την καλή έννοια. Την καθόλου καλή έννοια…

Θα’ναι σαν να μπαίνει η… Atkins!

Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια και όταν εμφανίστηκε δεν την αναγνωρίσαμε. Όχι, δεν έπαθε Kylie Jenner, απλά ήταν… μισή! Το εννοούμε! Μεγάλη αλλαγή και μπράβο στην Σοφία που έχασε αρκετά περιττά κιλά.

Πριν...

Και τώρα...

Καλός πολίτης!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε στα χέρια του το… λελεδόχαρτο aka απολυτήριο στρατού και έσπευσε μέσω Instagram να το γιορτάσει! Εμείς αισθανόμαστε μια ανασφάλεια πάντως χωρίς τον Κωνσταντίνο στα σύνορα…

Γράψτε άκυρο!

Τελικά το μισό panel του Πρωινού ΑΝΤ1 δικαιώθηκε καθώς Λούκας Γιώρκας και Έλενα Ράπτη είναι μαζί, διαψεύδοντας το άλλο μισό πάνελ. Άκυρος συναγερμός λοιπόν…

Μπάνιο με την Ντέπυ Γκολεμά!

Το φανταζόσταν; Εμείς όχι! Η Ντέπυ Γκολεμά, η γνωστή τηλεκριτικός, φωτογραφήθηκε στο περιοδικό YOU με το μπουρνούζι της στον μπάνιο του σπιτιού της, στέλνοντας και ένα ξεκάθαρο μήνυμα: H τηλεόραση έχει γεμίσει μπουρμπουλήθρες! Άδικο έχει;

Η Βίκυ και το μπούστο της

Η αλήθεια είναι πως ένα μικρό σοκ το πάθαμε όταν είδαμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο ΥΟU. Το μπούστο της με το ζόρι χώραγε στην σελίδα και στο φόρεμά της. Τι, πως, που δεν ξέρουμε αλλά πάντως ήταν εντυπωσιακό. Κατά τα άλλα, δήλωσε πως ακόμη δεν έχει κάνει ακόμη την μεγάλη τρέλα στη ζωή της.

Έεελα και μια για τον μπαμπά…

Ο Διονύσης Αλέρτας (έγινε pastry, έγινε pastry, έγινε pastry) έφτιαξε πάστα σοκολατίνα και η Φαίη Σκορδά έφτασε ένα βήμα πριν ανοίξει το στόμα και την ταΐσει σε στυλ… αεροπλανάκι ο σεφ του Πρωινού.

Επιτέλους προκοπή!

Ο Justin Bieber αφού έχει φάει καμιά 60αριά κλήσεις, άλλα τόσα δικαστήρια για διατάραξη κοινής ησυχίας και έχει καταφέρει να τον αντιπαθεί η μισή υφήλιος (και η άλλη μισή όταν δεν κοιμάται) το έριξε στη δουλειά. Άρπαξε ένα ρολό, πήρε και μπογιά και… δώστου βάψιμο! Νέα καριέρα μπροστά στον Καναδό…

Μιλάμε για ύπνο, όχι αστεία…

Η Mαίρη –Mairiboo- Συνατσάκη μάλλον δεν το αντέχει το πρωινό ξύπνημα και σε ένα ακόμα meeting κούρνιαξε στη ζακέτα της και… μαράθηκε στον ύπνο. Καλή φάση…

Happy feet!

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο γιος του Γιάννης κάθισαν να δουν μια ταινία, ο Γιώργος έπιασε το κινητό και τράβηξε τα πόδια τους. Αυτό.

Δες ΕΔΩ την Βίκυ Καγιά να τα βάζει με τον... Αλέξη Τσίπρα!