Lea Michele : Λατρεύω τον πισινό μου!

Μαζί με μια πολύ sexy φωτογράφιση…
Lea Michele : Λατρεύω τον πισινό μου!



Την γνωρίσαμε μέσα από το Glee σαν ένα ντροπαλό, συνεσταλμένο κοριτσάκι. Η Lea Michele πλέον έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της αυτό το στιλ. Και με την τελευταία της φωτογράφιση στο περιοδικό Marie Claire δείχνει να το καταφέρνει!

Η εκ των πρωταγωνιστριών του Scream Queens που προβάλλεται στο FOX, πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού όπου δήλωσε πως το δυνατό της σημείο είναι τα οπίσθιά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τον πισινό μου! Είναι πραγματικά εκπληκτικός»!

Η 29χρονη star μίλησε και για την τραγική απώλεια που «σημάδεψε» την ιστορία του Glee, εκείνη του Corey Monteith, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της και συμπρωταγωνιστής της στην σειρά: «Θέλει πολύ δουλειά για να ξεπεράσει κανείς ένα τέτοιο γεγονός. Είναι μια πραγματική πάλη. Όταν όμως τα καταφέρεις είναι ευτυχία. Είμαι εδώ. Είμαι καλά και είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά».

Η Lea πρωταγωνιστούσε στο Glee από το 2009 έως το 2015 και πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην καριέρα της καθώς πρωταγωνιστεί στο κωμικό θρίλερ Scream Queens, σε έναν τελείως κόντρα ρόλο από όσα ξέραμε: «Αρνούμαι να… ουρλιάξω στην σειρά! Νομίζω δυο φορές το έχω κάνει!».

Δικαιολογημένα θαυμάζει τον... πισινό της;